Liga 1

Mihai Pintilii, trimis în tribună de Sebastian Colțescu » Ce s-a întâmplat în minutul 37 din FC Voluntari - FCSB

+30 Foto
Mihai Pintilii (39 de ani), delegatul celor de la FCSB, a văzut cartonașul roșu în minutul 37 al partidei de la FC Voluntari, din runda cu numărul 28 a Superligii / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Petrescu  —  joi, 29 februarie 2024

Mihai Pintilii (39 de ani), delegatul celor de la FCSB, a văzut cartonașul roșu în minutul 37 al partidei de la FC Voluntari, din runda cu numărul 28 a Superligii.

Prima repriză a duelului de la Voluntari a fost foarte fragmentată. Sebastian Colțescu a fluierat des și a arătat 3 cartonașe galbene.

FOTO. Mihai Pintilii a văzut cartonașul roșu de la Colțescu în FC Voluntari - FCSB

În minutul 36, „centralul” l-a iertat de avertisment pe Ricardinho, după un fault comis asupra lui Florinel Coman. Intrarea a avut loc chiar în fața băncii de rezerve a gazdelor.

Charalambous și ceilalți oficiali ai oaspeților au protestat. Sebastian Colțescu a venit la margine pentru a-l calma.

Elias și Pintilii s-au retras spre bancă, dar „centralul” l-a chemat pe delegatul roș-albaștrilor cu intenția de a-i da cartonașul galben. Pintilii a refuzat să vină.

„Vino aici, te rog frumos”, i-a spus Colțescu de câteva ori. Delegatul FCSB a refuzat, iar arbitrul i-a arătat direct „roșu”.

Mihai Pintilii și-a lăsat legitimația pe bancă și a plecat fără a vocifera.

Sebastian Colțescu îi are în brigadă la FC Voluntari - FCSB pe asistenții Ionel Dumitru și Cosmin Vatamanu. În camera VAR se află Radu Petrescu și Valentin Porumbel.

VIDEO. FCSB a ajuns la stadionul din Voluntari într-un alt autocar

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.