Liga 1

Nicolae Dică, supărat: „70 la sută din meci am fost mai buni. Ne-au bătut în 5 minute!”

Nicolae Dică

Articol de Aurelian Botezatu, Sergiu Alexandru, Andrei Petrescu, Raed Krishan (video)  —  joi, 29 februarie 2024

Antrenorul Voluntariului, Nicolae Dică, s-a arătat dezamăgit de eșecul echipei sale în fața FCSB, după o primă repriză reușită.

Voluntari a arătat bine cu FCSB, în prima repriză. Și a intrat la pauză cu 1-0 pe tabelă. După reluare însă, ilfovenii au încasat două goluri de la Florinel Coman și au scăpat printre degete toate punctele.

În minutul 48, Florinel a înscris din careu, cu un balon excelent plasat, şi scorul a devenit 1-1. După şase minute, tot el a reuşit să pătrundă cu mingea la picior în careul gazdelor, trimiţând pe lângă Jesus Fernandez, la colţul lung, şi FCSB a trecut în avantaj, 2-1. Scor final.

VIDEO. Nicolae Dică: „N-am reușit să-i blocăm lui Florinel Coman piciorul drept”

>

„Da, e păcat că n-am reuşit un rezultat pozitiv, din nou. Am făcut un joc bun, 70% din meci dacă nu mai mult am fost mai buni. Ne-au bătut în cinci minute prin Coman, că n-am reuşit să-l blocăm, să-i blocăm piciorul drept, aşa cum am vorbit. Facem greşeli copilăreşti şi nu-mi dau seama de ce le facem, că sunt jucători cu experienţă.

Reuşim să jucăm contra unor echipe bune, să fim peste ele şi nu reuşim să scoatem un rezultat pozitiv, nu o băgăm în poartă şi am pierdut şi acest joc. Cei de la FCSB doar asta au făcut, cu orice minge jucau cu Coman în partea stângă, am zis să facem dublaj, dar n-am făcut acest lucru”, a comentat antrenorul lui FC Voluntari la Orange Sport.

Nicolae Dică: „Nu mă interesează pe mine cine câștigă campionatul”

Dică a analizat și lupta din subsolul clasamentului: „Este strânsă, dar când intrăm în play-out toate echipele vor avea emoţii. Jocul ne dă încredere, că echipa joacă, nici cu UTA, la Craiova, azi nu meritam să pierdem, dar din ocaziile pe care le avem nu reuşim să marcăm. Jocul îmi dă încredere, doar defensiv să fim mai atenţi.

Azi, FCSB ne-a bătut în cinci minute prin Coman. Nu mă interesează pe mine cine câştigă campionatul, pe mine mă interesează lupta noastră de aici şi am încredere că rămânem în prima ligă".

VIDEO: FC VOLUNTARI - FCSB 1-2 » Vadim Rață, cuvinte de laudă pentru Florinel Coman: „Jucător de clasă, cel mai în formă din România”

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.