Liga 1

Ar fi fără precedent » Cum vrea să sărbătorească Gigi Becali câștigarea campionatului: „Dau comandă să ajungă până la șinele de tren!”

Articol de Andrei Petrescu, Valentin David (video), Romeo Ene  —  vineri, 01 martie 2024

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat cum va sărbători în cazul în care FCSB va câștiga titlul după o pauză de 9 ani. Patronul roș-albaștrilor s-a distrat și a anunțat că va fi un eveniment istoric.

FCSB este lider detașat în Superliga, iar patronul echipei consideră că nu mai poate pierde titlul. Mai mult decât atât, conducătorul FCSB-ului știe deja cum va sărbători echipa sa după ce va fi matematic campioană.

VIDEO. Gigi Becali: „Cele mai frumoase artificii din viața voastră! Vor fi pregătite de la al patrulea meci din play-off”

„Veți vedea cele mai frumoase artificii din viața voastră, vor fi pregătite de la al 4-lea sau al 5-lea meci din play-off, le voi da pe Arena Națională. Vom da la fiecare meci după primele cinci numai artificii, artificii, artificii!

>

Când vom juca în deplasare, vom închiria un loc unde să dăm cu artificii în apropierea stadionului. Voi ieși pe Maybach, ca pe vremuri, o să dau comandă de niște artificii care să ajungă până la șinele de tren (n.r. lângă stadionul Rapidului). Eu glumesc, nu e trufie sau mândrie”, a precizat conducătorul FCSB-ului, în fața palatului.

Becali a anunțat de mai multe ori în ultimul timp faptul că nicio echipă nu-i mai poate lua titlul. Ar fi primul campionat câștigat după o pauză de 9 ani.

Pentru roș-albaștri urmează duelul cu Petrolul Ploiești, care se va disputa pe Arena Națională. Partida va avea loc duminică, 3 martie, de la 20:30, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi 1, Prima Sport 1 și Orange 1.

Gigi Becali spune că Florin Tănase e primul jucător pe care vrea să-l transfere la vară + „Dau și 3 milioane de euro pe un atacant”

Becali spunea aseară, după victoria cu Voluntari, faptul că Florin Tănase a rămas favoritul lui: „Singurul cu care mai țin legătura este Tănase. Pe Tănase îl aștept înapoi, dar tot joacă bine acolo. Să dea Domnul să joace bine și să ia bani!”.

Astăzi a revenit cu o declarație în care a menționat clar faptul că va încerca să-l aducă pe Tănase.

„Vreau să se întoarcă Tănase, dar are salariu mare acolo, o să încerc să-l aduc”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Tănase a plecat de la FCSB în vara lui 2022, atunci când a semnat cu Al-Jazira, formație din Emiratele Arabe Unite.

3 milioane de euroa plătit formația din Emiratele Arabe Unite pentru Tănase.

Tănase evoluează în prezent pentru Al Akhdoud, locul 13 din campionatul Arabiei Saudite.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.