Campionate

Fostul coechipier dezvăluie ce i-a spus Zidane: „Doar la aceste 3 echipe va antrena”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 martie 2024

Thomas Gravesen (47 de ani) a dezvăluit că Zidane va antrena doar la Real Madrid, Olympique Marseille și naționala Franței. Fostul internațional danez spune că Zidane i-a făcut această mărturisire în urmă cu doi ani.

Gravesen a spus de ce Zidane nu mai antrenează din 2021: „Am vorbit cu el acum doi ani”

Zidane a plecat de la Real Madrid în 2021, după ce reușise să câștige trei Ligi ale Campionilor în perioada 2015-2018. Conform Daily Mail, francezul ar fi putut antrena la mai multe cluburi de top, dar a considerat că încă nu este un moment potrivit pentru a reveni.

Thomas Gravesen a specificat singurele echipe pe care fostul campion mondial vrea să le antreneze: „Am vorbit cu Zidane la Madrid acum doi ani, mi-a spus că sunt doar două posturi și jumătate pe care vrea să le accepte. Acestea sunt Marseille, Real Madrid și echipa națională a Franței.

Eu l-am întrebat dacă este pregătit să revină ca antrenor și mi-a spus că sunt doar cele trei echipe unde ar merge".

Manchester United plănuia să îl numească pe Zidane antrenor

Presa engleză a speculat intens despre o posibilă înlocuire a lui Erik ten Hag cu Zidane. Noul acționar al „diavolilor”, Sir Jim Ratcliffe, plănuia să îl aducă pe Zidane în această vară. Totuși, Zizou nu pare tentat de o aventură pe „Old Trafford”.

Francezul a menționat în trecut că a refuzat oferte din Premier League din cauza cunoștințelor sale limitate de limba engleză. Deși acesta a spus că vrea să se întoarcă în antrenorat „curând”, Premier League nu pare să fie una dintre opțiunile sale în acest moment.

Zinedine Zidane a antrenat Realul în două mandate: 2016-2018 și 2019-2021. Acesta a câștigat trei trofee de Liga Campionilor, două supercupe ale Europei, două campionate și două supercupe ale Spaniei.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește mai mult:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.