Liga 1

Mihai Stoica l-a înfruntat pe Gigi Becali în timpul meciului de la Voluntari: „I-am zis că nu se poate așa ceva!”

+30 Foto
Mihai Stoica s-a opus înlocuirii lui Luis Phelipe (23 de ani) în prima repriză a meciului FC Voluntari - FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 28 din Superligă.

Articol de David Marinescu  —  Friday, 01 March 2024

Mihai Stoica s-a opus înlocuirii lui Luis Phelipe (23 de ani) în prima repriză a meciului FC Voluntari - FCSB, scor 1-2, în runda cu numărul 28 din Superligă.

Luis Phelipe a fost cel mai slab fotbalist al celor de la FCSB în prima repriză a meciului cu Voluntari, notat cu 3 de GSP. Gigi Becali a vrut să îl schimbe încă din minutul 25, dar Mihai Stoica nu a fost de acord.

Mihai Stoica: „Gigi voia o schimbare mai devreme!”

„Gigi voia să facă o schimbare mult mai devreme și i-am zis că nu se poate așa ceva! Echipa asta joacă, are niște trasee, pentru că se lucrează. Nu face Gigi antrenamentele.

Elias lucrează toate antrenamentele tactice, nu Pintilii. Asta pentru cei pe care îi frământă aceste detalii, dacă e antrenor sau a venit doar pentru licență. E antrenor”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report” de la Orange Sport.

Gigi Becali, ultimatum pentru Luis Phelipe

„A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a afirmat Becali, imediat după victoria cu FC Voluntari.

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu: „Acesta e saltul cel mai important de la FCSB”

>

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.