Campionate

Georgina Rodriguez i-a lăsat mască pe critici! Cum a putut să apară pe podium, la Săptămâna Modei de la Paris

+50 Foto
Georgina Rodriguez (30 de ani) a pășit pe podium într-o rochie specială, cu numele lui Cristiano Ronaldo, numărul 7 și autograful starului de la Al Nassr.

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 01 martie 2024

Georgina Rodriguez (30 de ani) a pășit pe podium într-o rochie specială, cu numele lui Cristiano Ronaldo, numărul 7 și autograful starului de la Al Nassr.

Partenera lui Cristiano Ronaldo i-a lăsat mască pe critici cu apariția ei într-o rochie roșie, lungă. Partea superioară a fost transformată după modelul tricoului făcut celebru de portughez la Manchester United.

FOTO. Georgina Rodriguez, apariție surprinzătoare pe podiumul de la Paris

Numele Ronaldo apare în față, alături de numărul consacrat, 7. Cristiano a mai adăugat o notă personală, un autograf oferit pe creație.

Un moment special a avut loc în culisele evenimentului, imediat după defilare. Georgina a fost așteptată de familie, lipsind doar Cristiano.

Săptămâna Modei de la Paris, unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, este programată în capitala Franței, între 26 februarie și 5 martie 2024.

VIDEO. Georgina Rodriguez a defilat pe covorul roșu cu o rochie semnată de Cristiano Ronaldo

>

Georgina Rodriguez și-a sărbătorit ziua de naștere în Maldive, dar fără Cristiano Ronaldo

Georgina a schimbat rapid peisajul. Pe 27 ianuarie, la împlinirea vârstei de 30 de ani, a ales să sărbătorească în Maldive.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a atras atenția tuturor prin postarea unor fotografii incendiare în costum de baie. În absența celebrului fotbalist, Georgina a ales să se bucure de câteva zile de relaxare sub soarele strălucitor din Maldive. Cu mai mult de 56 de milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, bruneta nu a ezitat să împărtășească momente din vacanța sa.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.