Liga 1

Becali, replică dură pentru Rotaru: „Mihăiță, sunt idiot dacă mă iau după tine”

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 02 martie 2024

 Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacție dură la adresa lui Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova.

Recent, patronul de la CSU Craiova a comentat lupta la titlu, fiind convins că roș-albaștrilor le va fi greu să triumfe: „Habar nu am dacă FCSB ia titlul. Nu mă interesează. Dar cred că FCSB are șanse mici. Îi va fi foarte greu să ia titlul”.

Iar declarația nu i-a căzut bine lui Gigi Becali, care, după ce le-a spus oltenilor cum să joace pentru o învinge pe Rapid (luni, ora 20:00), a venit cu o replică dură pentru Mihai Rotaru.

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Rotaru: „Sunt idiot dacă mă iau după tine”

„Dacă mă iau după ce îmi transmite Rotaru, care e la 16 puncte, atunci chiar sunt idiot! Am 10 puncte față de locul doi și 16 puncte de Mihai Rotaru. El m-a sunat înainte să înceapă campionatul și mi-a zis «Anul ăsta e rândul meu, tu locul doi!».

Tu nu vezi că nici doi, nici trei, nici patru nu poți să prinzi. Abia prinzi locul patru și vorbești de fotbal. Bă Mihăiță…”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

VIDEO. Gigi Becali și-a făcut planul de sărbătoare

>

Patronul FCSB e sigur că echipa lui nu va rata titlul și deja a dezvăluit cum va sărbători primul trofeu de campion după 9 ani.

„Veți vedea cele mai frumoase artificii din viața voastră, vor fi pregătite de la al 4-lea sau al 5-lea meci din play-off, le voi da pe Arena Națională. Vom da la fiecare meci după primele cinci numai artificii, artificii, artificii!

Voi ieși pe Maybach, ca pe vremuri, o să dau comandă de niște artificii care să ajungă până la șinele de tren (n.r. lângă stadionul Rapidului). Eu glumesc, nu e trufie sau mândrie”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.