Liga 1

Păzea, vin „lupii”! Vor să reducă la tăcere Capitala » Ce pregătesc suporterii Petrolului la București, înaintea derby-ului cu FCSB

+50 Foto
Suporterii „găzarilor” plănuiesc o deplasare numeroasă la București / foto: Arhivă GSP

Articol de Remus Dinu  —  Saturday, 02 March 2024

Ploieștenii plănuiesc o deplasare spectaculoasă la București pentru derby-ul FCSB - Petrolul, programat duminică seara, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Iar „lupii” vor să reducă la tăcere Capitala, anunțându-și planurile de efect cu o zi înaintea partidei.

Aproximativ 700 de ultrași de-ai „găzarilor” vor fi duminică pe cel mai mare stadion al țării, în ceea ce reprezintă ultima șansă a Petrolului de a mai prinde play-off-ul. Fără o victorie la București, „haita” își poate lua adio de la visul lui Pîrvu&Co.

Ultrașii „găzarilor” vor să reducă la tăcere Capitala!

Suporterii prahovenilor vor să producă o impresie pe măsură înaintea partidei:

„Pentru meciul de mâine (n.r. duminică), contra celor de la FCSB, ne vom strânge cu toții la Kaufland Pantelimon, ora 18:30, de unde vom pleca în corteo către Arena Națională. Cu toții în negru, cu toții pentru Ploiești”, au anunțat cei din Peluza I „Ilie Oană”.

Fanii „găzarilor” vor pleca spre București cu autocarele, iar cei care doresc să facă deplasarea trebuie să plătească 36 de lei pentru transport, plus biletul de meci, în valoare de 30 de lei.

La ora redactării articolului, încă mai erau tichete disponibile! Clubul a anunțat pe pagina oficială de Facebook: „Reprezentanții suporterilor petroliști vă așteaptă la sala de conferințe de la stadionul “Ilie Oană”, sâmbătă de la ora 12:00 până la ora 20:30, dar și în cursul zilei de duminică, pentru achiziția biletelor disponibile în sectorul oaspeților”.

FOTO. FCSB - Petrolul se joacă și în peluze: scenografii spectaculoase și mesaje ironice

Exceptând momentele în care ploieștenii au fost în ligile inferioare, FCSB și Petrolul s-au întâlnit cu regularitate în ultimul deceniu. Nu doar în campionat, cele două aflându-se față în față și în Cupă, dar și într-o Supercupă. Aproape fără excepție, galeriile celor două echipe au fost la înălțime. Iată câteva dintre scenografiile și mesajele afișate de fani la meciurile directe:

+50 Foto
Rivalitatea FCSB - Petrolul, în imagini / Sursă foto: Arhivă GSP

VIDEO Marian Huja, dezamăgit după înfrângerea din ultima echipă: „Foarte mică probabilitatea de a fi în play-off acum”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.