Liga 1

Revine la FCSB? Anunțul făcut imediat după „dubla” din Superligă

Ianis Stoica, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 02 martie 2024

Ianis Stoica (21 de ani), jucătorul lui Hermannstadt, a fost MVP-ul partidei câștigate de echipa sa în fața Oțelului, scor 4-1, în etapa #29 din Superliga. Fostul jucător al FCSB-ului a înscris o „dublă”.

Atacantul s-a despărțit de FCSB la începutul lunii februarie, după ce a fost împrumutat la U Cluj. A ajuns la Hermannstadt și a înscris primele goluri pentru trupa lui Marius Măldărășanu.

Ianis Stoica nu ia în calcul revenirea la FCSB

Atacantul a vorbit la finalul meciului câștigat de sibieni împotriva Oțelului despre o posibilă revenire la FCSB și a explicat gestul făcut după golul egalizator, atunci când a mers în fața camerei și și-a bătut obrazul.

„A fost un semn pentru mine, să mă descarc după ce am fost criticat și etapa trecută, când mingea n-a intrat în poartă. (n.r. fază din meciul cu Dinamo) S-a dat ofsaid. Cu acel punct, poate eram mai sus acum. Nu zic că am fi câștigat, dar am fi avut un punct la pauză. Nu a fost pentru U Cluj, nu am nimic să le reproșez.

Depindem de alte rezultate, dar și dacă vom fi în play-out nu este dezamăgire. Obiectivul este locurile 7-8, dacă se vor alinia planetele și vom intra în play-off va fi bine, dacă nu, asta e. Vrem să câștigăm play-out-ul”, a spus Ianis Stoica, pentru Prima Sport.

Întrebat dacă golurile îl pot ajuta să revină la FCSB, Ianis Stoica a răspuns direct: „Eu sunt aici lăsat liber, nu mai am treabă cu FCSB”.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.