Liga 1

Gică Hagi, mesaj frontal după egalul cu CFR: „Să nu uitați un lucru, domnilor”

+17 Foto
Gică Hagi, după Farul - CFR Cluj 1-1

Articol de Daniel Grigore, Raed Krishan (video)  —  sâmbătă, 02 martie 2024

Gică Hagi (59 de ani), antrenorul-finanțator al Farului, a comentat remiza cu CFR Cluj, 1-1, un rezultat injust în opinia lui.

Antrenorul campioanei consideră că Farul merita victoria în această seară. Cu un singur punct, constănțenii tremură în continuare pentru locul de play-off, fiind nevoiți să-l tranșeze în ultima etapă din sezonul regulat, la Botoșani.

Gică Hagi, după Farul - CFR Cluj 1-1: „Fără dar și poate, meritam victoria!”

>

„Meritam victoria fără dar și poate, am făcut un meci foarte bun până în ultimele minute, când s-a întâmplat acea fază. Nu am recuperat pe mingea a doua, dar asta este. Am făcut un meci bun, am alergat din primul până în ultimul minut, am făcut presing, am încercat să-i punem în criză de spațiu și timp.

Au jucători valoroși, dar cred că am făcut un meci bun. Jucătorii erau puțin dezamăgiți, dar le-am ridicat moralul. Trebuie să mergem înainte, avem timp să ne recuperăm mental și fizic, apoi să câștigăm în ultima etapă.

Toată echipa a muncit, a vrut, fiecare a încercat să dea cât are. Adversarul a fost foarte bun, calificat în play-off, fără presiune. Am avut ocazii multe, trebuia să marcăm multe goluri, dar portarul a apărat, noi am ratat. Ăsta este fotbalul, n-ai ce să-i faci”, a opinat Hagi.

Gică Hagi: „Nu poți să o lași pe CFR Cluj să vină peste tine”

Întrebat despre faza golului egalizator, înscris de Ajeti în minutul 82, Hagi a spus:

„În ultimele 10-15 minute mental vrei ca timpul să treacă cât mai repede, să se termine. I-am lăsat puțin să ne domine, le-am zis de două zile că nu ai cum să joci cu CFR să te domine, nu poți să o lași să vină peste tine pentru că are calitate și inventează ceva.

De asta am făcut presing sus, am stat în jumătatea lor cât am putut. Cât am făcut a ieșit bine, apoi a venit golul. Asta este. Acum moralul sus, ne odihnim, fotbalul merge înainte”.

+17 Foto
Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP

În final, antrenorul-finanțator al campioanei a avut un mesaj pentru oamenii de fotbal:

„Simt că echipa nu are continuitate cum avea anul trecut. În rest, am avut momentele noastre, știm să jucăm fotbal, facem. Și să nu uitați un lucru, dumneavoastră, cei care vin la stadion și cei din studio: s-au schimbat 11 jucători. Nu că vrea Farul, ci pentru că trebuie. Trebuie, atenție! Ca să plătești salariații, oamenii, trebuie să faci asta”.

Adi vine din numărul 10, e un antrenor creativ, disciplinat, pentru că vine din Italia. Multă tactică, disciplină, grijă de tine, cum arăți, ce trebuie să mănânci, înveți multe în Italia. E un antrenor foarte bun.

- Gică Hagi, antrenor Farul

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.