Liga 1

Veste bună pentru Rapid! Preferatul lui Dan Șucu a semnat

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 03 martie 2024

Fără meci jucat de 5 luni, mijlocașul belgian Xian Emmers (24 de ani) și-a prelungit contractul cu Rapid.

Așa cum a cerut acționarul majoritar Dan Șucu, după cum dezvăluia GSP.ro, Xian Emmers a semnat o nouă înțelegere cu Rapid. Contractul va fi valabil până în 2025.

Xian Emmers a prelungit contractul cu Rapid

Evoluțiile excelente ale belgianului nostru i-au adus acestuia activarea clauzei de prelungire de către club, astfel că îl vom avea alături de noi pe Xian până în vara lui 2025”, a fost mesajul postat pe contul de Facebook al Rapidului.

Emmers a revenit la antrenamente

În urmă cu o săptămână, Rapid anunța că Emmers a revenit la antrenamente. Fotbalistul belgian lipsește de 5 luni, ultimul meci jucat fiind pe 1 octombrie. Diagnosticat cu o ruptură la tendonul de la degetul mare al piciorului drept, Emmers a refuzat să se opereze, astfel că revenirea s-a amânat.

Era așteptat să reia pregătirea în pauza de iarnă, în cantonamentul rapidiștilor din Antalya, dar a acuzat probleme medicale și a trebuit să mai aștepte. Acum, el pare pregătit să joace din nou sub comanda lui Cristiano Bergodi.

E preferatul lui Dan Șucu

În septembrie, după FC Botoșani - Rapid 1-3, Dan Șucu anunța că Emmers e preferatul său.

„Emmers se potrivește filosofiei mele de viață. Este un jucător care muncește enorm, un jucător care ține centrul terenului, un jucător complet care mie mi-a plăcut cel mai mult. E un fotbalist pe care îl apreciez foarte mult și la care apreciez în primul rând umilința, faptul că aleargă peste tot, munca pe care o depune. Se dedică total echipei acolo în teren. Emmers este un jucător indispensabil echipei în acest moment și mă bucur mult că a început să joace din ce în ce mai bine. Pe mine m-a impresionat cel mai mult”, spunea Ememrs.

VIDEO. Totul despre Universitatea Craiova - Rapid

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.