Liga 1

LPF a stabilit programul ultimei etape din sezonul regulat » 5 meciuri din Superligă se joacă în aceeași zi + Când are loc Rapid - FCSB

Papeau a înscris un gol superb în FCSB - Rapid 1-2 // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Marius Mărgărit, Sergiu Alexandru  —  Sunday, 03 March 2024

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul complet al etapei a 30-a din sezonul regulat al Superligii.

Runda va fi una extrem de interesantă, cele mai multe dintre formațiile din Superligă fiind implicate în lupta pentru locurile în play-off, dar și în ocuparea unui loc cât mai bun pentru play-out.

5 meciuri se joacă vineri

LPF a programat vineri, 8 martie, 5 meciuri. Toate se vor juca de la aceeași oră, având în vedere implicările pentru stabilirea clasamentului final. Pe site-ul Ligii, partidele au ora de start 20:00, dar pot exista modificări viitoare. La fel și în cazul celorlalte partide.

Derby-ul rundei, Rapid - FCSB, se va disputa sâmbătă, de la 20:00. Duminică se va juca un singur meci, FCU Craiova - Universitatea Craiova. Derby-ul din Bănie începe la 20:45. Runda se încheie pe 11 martie, de la ora 20:00, cu meciul Oțelul - Poli Iași.

Programul etapei 30 din Superligă

Vineri, 8 martie, ora 20:00

  • CFR Cluj - Hermannstadt
  • Dinamo - UTA
  • Petrolul - Sepsi
  • FC Voluntari - U Cluj
  • FC Botoșani - Farul
Sâmbătă, 9 martie
  • ora 20:00: Rapid - FCSB
Duminică, 10 martie
  • ora 20:45: FCU Craiova - Universitatea Craiova
Luni, 11 martie
  • ora 20:00 Oțelul - Poli Iași

Toate meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Meciul dintre Rapid și FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat, se va juca sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Vom reveni în curând cu detalii despre bilete!

- comunicat Rapid

Noi, dacă ne ajută Dumnezeu, putem ajunge la 18-19 puncte în sezonul regulat. Ar fi 9 puncte în play-off și începem cu echipele de pe locurile 6, 5 și 4. După asta o să fim campioni.

Veți vedea cele mai frumoase artificii din viața voastră, vor fi pregătite de la al 4-lea sau al 5-lea meci din play-off, le voi da pe Arena Națională. Vom da la fiecare meci după primele cinci numai artificii, artificii, artificii!

Voi ieși pe Maybach, ca pe vremuri, o să dau comandă de niște artificii care să ajungă până la șinele de tren (n.r. lângă stadionul Rapidului). Eu glumesc, nu e trufie sau mândrie.

- Gigi Becali

Clasamentul din Superligă

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.