Campionate

Imaginile weekendului în Europa: liderul ultrașilor i-a aliniat pe antrenor și jucători pe gazon, după umilitorul 0-6!

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 03 martie 2024

Scene uluitoare în Bundesliga, după ce Darmstadt a fost zdrobită pe teren propriu de Augsburg, 0-6, rezultat care o lasă cu speranțe infime de salvare. Liderul ultrașilor a intrat pe gazon și i-a pus la punct pe jucători și cei din staff, țipând minute în șir și gesticulând în direcția acestora.

În etapa 24 de campionat, Darmstadt, ultima clasată, a primit vizita celor de la Augsburg. Prima jumătate de oră a fost de coșmar pentru gazde, ceva cum rar se vede.

Tietz a deschis scorul pentru Augsburg în minutul 2, iar în minutul 29 tabela arăta 5-0 în favoarea lui Augsburg, rezultat neverosimil, de neconceput în momentul fluierului de start.

Au plecat de la meci în minutul 30!

Descumpăniți, chiar iritați, fanii începuseră să părăsească stadionul în momentul golului 4. Alte câteva sute au plecat de la meci după golul 5, deci cu destul timp înaintea pauzei, potrivit publicației Suddeutsche Zeitung.

Pe finalul meciului, Tietz a mai înscris o dată și a închis tabela la 0-6. Ce a urmat fluierului de sfârșit a fost incredibil.

VIDEO. Imaginile weekendului în Bundesliga: a intrat pe teren după Darmstadt - Augsburg și i-a pus la punct pe jucători

>

Liderul ultrașilor lui Darmstadt a coborât din peluză și i-a adunat pe jucători și antrenori deopotrivă. Acesta a fost filmat în timp ce țipă și gesticulează pasionant în direcția membrilor echipei.

Portarul Marcel Schuhen, printre cei apostrofați, a acceptat critica și a lăsat de înțeles că în discursul ultrasului nu s-au strecurat amenințări.

„Oamenii s-au aprins. Ne-a spus cuvinte clare, puternice, dar nu a fost deloc agresiv. Ne-a spus tare și limpede că ar trebui să ne dăm viața pe teren. A fost complet în regulă”, a spus goalkeeperul neamț, conform BILD.

Același Schuhen și-a turnat cenușă în cap: „Greșeli peste tot, prima repriză s-a simțit de parcă ar fi durat 3 ore. Un dezastru total, nedemn de Darmstadt. Putem doar să ne scuzăm față de cei care au simpatie față de Darmstadt. Este inexplicabil pentru mine. Cei de la Augsburg au avut sânge rece și ne-au spulberat astăzi”.

În urma eșecului, Darmstadt a rămas la 13 puncte, 12 sub prima echipă de pe locurile sigure, Vfl Bochum, cu 10 etape rămase din acest sezon. Golaverajul echipei este horror, -34, 24 de goluri marcate, 58 primite.

Tot din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.