Liga 1

Ovidiu Sabău resimte presiunea, după ce U Cluj a ajuns cu un picior în play-off: „I-am făcut iar pe oameni să creadă în noi”

Ovidiu Sabău (56 de ani), antrenorul de la Universitatea Cluj, a declarat că ardelenii ar digera foarte greu o eventuală neintrare în play-off. foto: Imago

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 03 martie 2024

Ovidiu Sabău (56 de ani), antrenorul de la Universitatea Cluj, a declarat după 1-0 cu FC Botoșani că ardelenii ar digera foarte greu o eventuală neintrare în play-off.

U Cluj a învins-o pe FC Botoșani, scor 1-0, în runda 29 din Superliga, și este la mâna ei în ceea ce privesc șansele de intrare în play-off. „Șepcile roșii” ocupă locul 6, cu 41 de puncte. În ultima rundă a sezonului regulat, echipa lui Sabău joacă la Voluntari pentru prezența în play-off.

La finalul meciului, Sabău a vorbit despre așteptările pe care le au suporterii în acest moment și spune că ratarea obiectivului de a intra în play-off ar fi foarte greu de gestionat.

Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a învins-o pe FC Botoșani: „Nu trebuie să ne mulțumim cu ce am obținut până în momentul de față”

„E un progres, suntem acolo, aproape. N-ai cum să nu apreciezi astfel de oameni, care vin în tribune. Au fost incredibili. Acum, ne putem bucura de câteva zile și putem să pregătim liniștiți jocul viitor, care e decisiv. Nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv, suntem acolo, în cursa pentru play-off.

Trebuie să pregătim jocul următor. N-am putut să stăm relaxați, parcă și cei din tribune se uitau la meci nu ca suporteri, ci ca specialiști, era tensiune, să nu fie nicio greșeală”, a spus Ovidiu Sabău, potrivit Sport.ro.

Întrebat dacă știe când a fost ultimul sezon în care U Cluj a terminat pe locul 6, Sabău a spus: „Nu. Înseamnă că toți cei care suntem aici progresăm”.

„Nu cred că e momentul să ne entuziasmăm peste măsură. Nu sunt copii, sunt jucători cu experiență, care înțeleg că fără victorie sau egal posibil, dezamăgirea ar fi mare.

I-am făcut iar pe oameni să creadă în noi și, dacă nu te califici… Sper să nu se întâmple. Cred foarte mult în acești jucători, e o perioadă în care trebuie să-i refac din punct de vedere fizic. Nu trebuie să ne mulțumim cu ce am obținut până în momentul de față și să ne calificăm în play-off”, a mai spus antrenorul clujenilor.

VIDEO. U Cluj - FC Botoșani 1-0 » La finalul partidei, jucatorii echipei U Cluj au cântat cu entuziasm în fața galeriei

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.