Campionate

Nebunie la Atletico Madrid - Betis: portarul a intrat în istorie în nici 20 de minute! » Autogolul a fost doar începutul

+12 Foto
Rui Silva, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  Sunday, 03 March 2024

Rui Silva (30 de ani), portarul lui Betis, a intrat în istorie după prestația avută în partida Atletico Madrid - Betis 2-1, din La Liga. Portughezul s-a remarcat în trei momente-cheie, două negative și unul pozitiv pentru echipa lui.

Atletico Madrid și Betis s-au întâlnit în etapa #27 din La Liga, iar portarul lui Betis s-a evidențiat la cele două goluri înscrise de trupa lui Diego Simeone, acolo unde evoluează portarul Horațiu Moldovan (26 de ani), lăsat pe banca de rezerve.

Rui Silva, autogol, penalty comis și apărat, totul în decurs de 20 de minute

+12 Foto
portarul lui Betis a scris istorie, sursa: Twitter

Atletico Madrid a deschis scorul în minutul 8 al meciului cu Betis, după o fază extrem de rapidă, care s-a finalizat cu autogolul portarului de la Betis. O centrare în careu a provocat haos în apărarea oaspeților, iar Rui Silva și-a deviat mingea în poartă.

În minutul 25, l-a faultat pe Morata în careu, iar arbitrul Cesar Soto Grado a dictat lovitură de la 11 metri. După ce a fost „demon”, portarul lui Betis s-a transformat în „înger” și a apărat penalty-ul executat de același Morata.

Așadar, portarul lui Betis a intrat în istoria La Liga după evenimentele petrecute din minutul 8 până în minutul 28. El a devenit primul portar al alb-verzilor care și-a dat autogol, a făcut un penalty și l-a apărat, toate evenimentele petrecându-se în același meci.

Rui Silva are 17 meciuri în acest sezon pentru Betis, în toate competițiile. Goalkeeperul portughez este la al treilea sezon în tricoul lui Betis, fiind cotat de site-ul Transfermarkt la 15 milioane de euro.

Morata s-a revanșat și a marcat cel de-al doilea gol pentru Atletico în minutul 44. Betis a redus din diferență prin William Carvalho (31 de ani).

Betis l-a dorit pe Moldovan în această iarnă, iar românul putea fi coleg cu Rui Silva.

În cele din urmă, fostul portar de la Rapid a ales-o pe Atletico Madrid, acolo unde este rezerva lui Oblak.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.