Liga 1

S-a „rupt” la nici 5 minute după ce a intrat la FCSB!

+35 Foto
Garutti i-a prins piciorul nefericit lui Radaslavescu

Articol de Daniel Grigore, Andrei Furnigă (video)  —  Sunday, 03 March 2024

Eduard Radaslavescu (19 ani) a intrat pe teren la pauza meciului FCSB - Petrolul, dar a ieșit la 12 minute distanță, după ce Garutti l-a lovit la gleznă în minutul 50 al partidei.

Tabela arăta 0-0 la pauza meciului dintre FCSB și Petrolul, iar Gigi Becali a simțit că e momentul potrivit să schimbe masiv. Au fost 3 schimbări dintr-un foc, una dintre ele înlocuirea lui Octavian Popescu cu Eduard Radaslavescu.

Eduard Radaslavescu s-a „rupt” la nici 5 minute după ce a intrat în FCSB - Petrolul

Radaslavescu, mijlocașul prin care FCSB respecta regula U21, nu a rezistat mult pe teren. În minutul 50, Garutti i-a prins piciorul sub propriul corp. Semne de entorsă a gleznei drepte, iar Radaslavescu nu a putut continua partida, în ciuda intervenției staff-ului medical și a insistenței cu care a vrut să rămână pe gazon.

În minutul 57, schimbarea a fost oficializată: Radaslavescu, care era deja ieșit din joc de câteva minute, i-a lăsat locul pe teren altui „Under”, Andrei Pandele, mijlocaș în vârstă de 20 de ani.

Este a cincea apariție a lui Pandele la prima echipă roș-albastră și a treia în acest sezon: el mai jucase 6 minute în Cupă, la 2-0 cu FC Bihor Oradea, și 1 minut la 3-1 cu Poli Iași în etapa 21 de campionat.

VIDEO. Explozie de bucurie după golul marcat de FCSB cu Petrolul

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.