Liga 1

Florin Pîrvu: „Am fost surprins să-i văd pe cei de la FCSB trăgând de timp la ei acasă”

Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului, s-a declarat surprins de modul în care cei de la FCSB au gestionat finalul de meci în victoria roș-albaștrilor de pe Arena Națională, scor 1-0.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 03 martie 2024

Florin Pîrvu (48 de ani), antrenorul Petrolului, s-a declarat surprins de modul în care cei de la FCSB au gestionat finalul de meci în victoria roș-albaștrilor de pe Arena Națională, scor 1-0.

Petrolul a plecat învinsă de la București și a ratat șansa de a juca în play-off în acest sezon de Superliga. Autogolul lui Valentin Țicu a făcut diferența, ia „lupii galbeni” rămân pe locul 10, cu 35 de puncte.

La flash-interviu, Florin Pîrvu a declarat că nu se aștepta ca cei de la FCSB să apeleze la trageri de timp, ținând cont că meciul s-a jucat pe terenul liderului din Superliga. Acesta speră că în play-out Petrolul va deveni o echipă mai eficientă, care să își concretizeze șansele de a marca și să adune puncte.

Florin Pîrvu, dezamăgit după ce echipa lui a ratat calificarea în play-off: „Petrolul a cochetat cu primele 6 locuri pe tot parcursul sezonului”

„Consider că în prima repriză i-am închis destul de bine, în a doua au reușit să marcheze. Apoi, am schimbat modulul de joc, am pus mai multă presiune pe ei, fără să concretizăm, dar golul plutea în aer.

Nu aș vrea să vorbesc despre arbitraj, dar au fost câteava situații care ar putea fi analizate. Pentru noi, urmează ultimul meci, acasă cu Sepsi. După care, e clar că va fi o luptă crâncenă în play-out.

Era important să fim concentrați la începutul reprizei secunde. Ca antrenor, tot timpul te gândești că puteai face mai mult.

Eu am fost surprins să-i vâd pe cei de la FCSB trăgând de timp la ei acasă. Chiar m-au surprins, a fost strategia lor, au vrut să ia punctele. Modul în care ne-am prezentat ne-a dat speranțe că puteam marca”, a spus Florin Pîrvu, pentru Prima Sport.

>

Întrebat cât de mare este dezamăgirea, după ce Petrolul a ratat șansa de a juca în play-off, Pîrvu a spus:

„Există o dezamăgire, e clar, pentru că Petrolul a cochetat cu primele 6 locuri pe tot parcursul sezonului.

Jocul cu UTA ne-a turnat plumb în picioare. A fost un joc pe care puteam să îl câștigăm. Acolo s-a întâmplat ceva, rămânem cu jocul bun, dar din păcate nu luăm puncte. Sper că vom reuși să schimbăm acest lucru”, a mai spus Florin Pîrvu.

VIDEO. FCSB - Petrolul Ploiești 1-0 » Jucătorii roș-albaștri cântă alături de galerie

>

Citește și alte știri din fotbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.