Liga 1

Gigi Becali s-a convins de un titular din FCSB - Petrolul: „Gata, avem o certitudine! Ei zic așa, eu spun invers!”

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 03 martie 2024

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a reacționat după victoria cu Petrolul, scor 1-0, din etapa 29 a Superligii.

„Putem să și glumim puțin, da? Nu se supără nimeni. Nu mi-a convenit prima repriză, Petrolul a controlat jocul (n.r. - râde). Glumim cu comentatorul vostru, care a zis la un moment dat, prin minutul 30-35, că Petrolul controlează jocul (n.r. - râde și mai apăsat)”. Așa a început intervenția lui Gigi Becali la DigiSport pe seama meciului din această seară.

Gigi Becali, după FCSB - Petrolul: „Nu am controlat tot anul un joc precum astăzi”

Latifundiarul susține că nu s-a temut în niciun moment pentru victorie, chiar dacă echipa lui nu avea atâtea ocazii cât și-ar fi dorit.

„Cum să ai emoții? Îți dai seama dacă o echipă este periculoasă, trebuie să aibă ocazii, ceva! Nu am controlat tot anul un joc cum am făcut-o astăzi. Bine, nu am avut ocazii, că s-au baricadat ei, dar nu am mai controlat meciul așa”, a afirmat Becali.

Gigi Becali: „Mi-am dat seama că Lixandru e mai bun decât Alhassan. Avem o certitudine”

Pe deasupra, patronul de la FCSB a dezvăluit că s-a convins în dezbaterea Lixandru versus Baba Alhassan. De acum înainte, latifundiarul va merge pe mâna lui Lixandru, deși astăzi Alhassan a început titular.

„Am controlat, dar dacă nu ai ocazii de a marca... pe mine mă interesează să controlezi și să marchezi. Mi-am dat seama... Am vorbit cu MM, am zis: «Hai să vedem cine este mai bun, să joace lângă Șut!». Mi-am dat seama că Lixandru e mai bun. Gata, avem o certitudine! Lixandru e mai bun.

Ei spun așa: «Pe atac e mai bun Baba». Eu spun invers, e mai bun Lixandru! De ce? El deposedează și joacă repede. Și dacă joci repede, nu trebuie să dai tu gol, ci atacantul. Ei zic că nu, că Alhassan e mai bun pe atac.

În cele mai multe cazuri, fac ca ei, dacă mă conving. Dar dacă eu sunt convins de ceva, și acum sunt convins că Lixandru e mai bun ca titular, atunci cu el vom juca”, a spus patronul clubului care domină Superliga.

În fine, Becali și-a mutat atenția spre meciul de luni dintre Universitatea Craiova și Rapid, sfătuindu-i pe olteni să joace cu Andrei Ivan titular: „Eu cred că bate Craiova dacă joacă cu Ivan. Dacă joci cu Lyes Houri în locul lui Ivan, nu ai cum să bați. E diferență de la cer la pământ! Cum să compari?”.

>

Tot despre FCSB - Petrolul:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.