Liga 1

Gigi Becali s-a răzgândit! O vrea în play-off pe echipa pe care o bănuia că o ajută pe Rapid

Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  luni, 04 martie 2024

După ce a spus în trecut că o vrea pe FCU Craiova în play-off, apoi pe Sepsi, Gigi Becali are acum o altă preferată: Hermannstadt.

După ce a văzut partida dintre Rapid și Hermannstadt, 2-0, Gigi Becali spunea că nu-i vrea pe sibieni în play-off. Dar acum are o altă declarație, fiind sigur că echipa antrenată de Marius Măldărășanu nu va încerca s-o ajute pe Rapid. Și dezvăluie că cei din staff o vor pe Sepsi.

VIDEO. Gigi Becali o vrea pe Hermannstadt în play-off

>

„Pe cine vreau în play-off? Eu vreau Hermannstadt. Lumea zice că poate o să fie omenie, dar la Hermannstadt sunt oameni de afaceri. Nu-l văd pe Măldărășanu să facă omenie. E prea serios. Ei cred în asta, eu nu mai cred în omenii.

Staff-ul vrea pe Sepsi, că e cea mai serioasă și se bat cu toți. Spun că U Cluj ar avea omenie cu CFR, că sunt din același oraș, și la Hermannstadt ar fi omenie. Dar eu nu cred că mai sunt omenii și blaturi. Ei spun că Sepsi nu are prietenie cu nimeni. Sunt unguri și nu contează la ei”, a spus azi Gigi Becali.

Alții zic, nu eu. Eu nu cred. Dar nu mai vreau. Dacă e ca ei? Eu nu cred, dar dacă e ca cei care spun că a fost omenie? Eu zic «Voi sunteți nebuni?». Dar poate sunt eu fraier. Eu nu cred așa ceva. Dar în play-off e posibil să fie omenie. E posibil. Dacă ești pe 6 sau 5 în play-off, la ce mai tragi? O să fie omenie de omenie. Aș vrea ca în play-off să fie Mititelu sau Oțelul. Chiar și U Cluj sau Sepsi.

- Gigi Becali, pe 19 februarie

Cum se califică Hermannstadt în play-off

  • doar victoria poate ajuta, însă nu depinde de propriile rezultate;
  • pentru a spera la calificare, cel puțin una dintre U Cluj și Farul trebuie să se împiedice;
  • în cazul în care una dintre Farul și U Cluj își câștigă meciul, Hermannstadt termină pe 6 doar dacă U Cluj face egal (sau Farul pierde), UTA pierde, iar Sepsi nu câștigă SAU, dacă va învinge, va avea un golaveraj general mai slab (acum au +4, iar sibienii +6);
  • în cazul în care și Farul, și U Cluj se încurcă, Hermanstadt merge în play-off doar dacă UTA pierde SAU dacă Farul pierde și Sepsi nu câștigă.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.