Liga 1

Trei schimbări în echipa de start la FCSB » Cum arată formula pentru derby-ul cu Rapid

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Petrescu, David Marinescu  —  Monday, 04 March 2024

FCSB va juca meciul cu Rapid fără fundașul central sud-african Siyabonga Ngezana (26 de ani), iar Gigi Becali a făcut deja echipa de start pentru derby-ul ultimei etape din sezonul regulat.

  • Rapid - FCSB se joacă pe 9 martie, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Omul de afaceri spune că Vlad Chiricheș (34 de ani) nu va juca, deși a fost pe bancă la meciul cu Petrolul. Și că Ovidiu Popescu urmează să fie titular în centrul defensivei, așa cum a fost la partida cu U Cluj.

Ovidiu Popescu, fundaș central în FCSB - Rapid

Suspendarea lui Ngezana? Trebuie să jucăm... Chiricheș a revenit, dar trebuie să joace 10-15 minute, să vedem. Am vrut să-l băgăm cu Petrolul. Dacă era 2-0 îl băgam. O să jucăm, vedem. Poate o să joace Ovidiu Popescu”, a spus Gigi Becali azi.

Pe lângă Ovidiu Popescu, în echipa de start a roș-albaștrilor vor mai intra Valentin Crețu și Darius Olaru, care va reveni după suspendare.

Cum va arăta FCSB cu Rapid: Târnovanu - Crețu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut, Lixandru - Oct. Popescu, Băluță, Fl. Coman

Ce a remarcat Gigi Becali în FCSB - Petrolul

Apoi, omul de afaceri a vorbit și despre o parte dintre jucătorii săi. A spus ce l-a nemulțumit la evoluția lui David Miculescu și i-a lăudat pe Coman și Lixandru.

„Am greșit că nu am început cu Lixandru. Staff-ul zice că Baba e mai bun pe atac, dar cu Lixandru toată echipa e mai bună. Deci vom începe cu Lixandru. Miculescu? Un atacant trebuie să dea goluri. Dacă te bag și nu dai goluri, înseamnă că ceva e în neregulă. El s-a luptat, dar nu trebuie doar să te lupți. Trebuie să și știi să o bagi. Dar mai am încredere în el.

Coman cu Petrolul a fost exact ca Mbappe. Geamăn. Bă, așa ceva.. Vitează... Parca nu avea așa vitează. Nu ai ce să-i faci. Nici când era mai tânăr nu avea așa vitează. Are o viteză... Nu se poate! Ofertă? Nu știu. Nu are rost să vorbim de oferte acum. Se fac transferuri acum? O să știu când e perioada. Cum să spui prețul când nu poți să vinzi?”, a mai spus patronul FCSB.

VIDEO. Gigi Becali anunță din nou că dă cu artificii în play-off: „O să fie pregătite de la al treilea meci”

>

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.