Liga 1

Suma amețitoare pe care a cheltuit-o Dumitru Dragomir pentru a cumpăra terenuri de la Gigi Becali

Dumitru Dragomir și Gigi Becali Foto: GSP

Articol de Emanoil Ursache  —  Monday, 04 March 2024

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și un apropiat al lui Gigi Becali, a dezvăluit suma pe care a cheltuit-o cumpărând terenuri de la patronul celor de la FCSB.

Totodată, Dragomir a povestit că a fost nevoit să își vândă din apartamente pentru a-i da lui Becali suma pentru care s-au înțeles, iar la un moment dat i-a achitat acestuia un avans de două milioane de euro.

Dragomir și Becali, afaceri împreună pe bani grei

„E normal, băi, frate. E total nevinovat. Eu aveam ceva cu Gigi Becali? Dar e total nevinovat. M-a rupt! Mi-a luat o grămadă de bani. De 8.000.000 de euro am luat pământuri. Nu mi-a făcut o dată o reducere de cinci bani. I-am dat o dată un avans de 2.000.000 de euro și trebuia să vând eu niște apartamente ca să îi dau banii într-un an de zile.

Și i-am dat după patru luni. A zis: «Bă, ești singurul din țara asta care îmi dă banii înainte». I-am zis: «Mă achit de datorii față de tine ca să te și pot critica»”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Dragomir i-a găsit lui Becali ofertă pentru Palat

„Oracolul” din Bălcești a precizat și că i-a găsit lui Becali o ofertă de 23 de milioane de euro, de la o ambasadă, pentru celebrul său Palat, unde anunță transferuri și ține conferințe de presă, însă latifundiarul a refuzat pentru că își dorea cu două milioane de euro mai mult.

„Eu i-am dus client cu 23 de milioane și nu a vrut să îl dea fără 25, pentru 2 milioane nu a vrut să îl vândă. Întreabă-l dacă e corect și spune adevărul. I-am dus un ambasador care îi dădea 23 de milioane, știi că la ambasade au sume fixe.

I-am spus: «Uite, mă, ți-a dat 23 de milioane că așa a aprobat Guvernul țării respective». Palatul sub 25 de milioane nu se vinde. L-a dat fetelor, toate trei fetele îl stăpănesc. A doua zi, după ce a făcut actele, am jucat table cu el, pe o grămadă de bani”, a mai spus Dragomir, conform sursei citate.

VIDEO Gigi Becali atacă din nou Steaua: „Cum să ceri prejudiciu pe marcă dacă tu aveai taraba închisă?”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.