Liga 1

Ciao, Nico10! Nu e glumă: italianul Napoli începe al zecelea mandat de antrenor la FCU Craiova!

Nicolo Napoli, foto: facebook FCU Craiova

Articol de Marius Mărgărit, Romeo Ene  —  luni, 04 martie 2024

Nicolo Napoli (62 de ani) este noul antrenor al lui FCU Craiova. Este al 10-lea mandat pentru tehnicianul italian pe banca oltenilor. Clubul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare numirea lui Napoli.

OFICIAL: Nicolo Napoli, al 10-lea mandat la FCU Craiova

Nicolo Napoli se reîntoarce!

Nicolo Napoli este antrenorul principal al echipei noastre.

-comunicat FCU Craiova

Italianul a sosit în această seară la Craiova pentru al 10-lea descălecat, negocierile s-au concretizat, iar italianul va avea misiunea de a-i salva pe olteni de la retrogradare. Informația a fost anunțată de Fanatik și confirmată de surse autorizate GSP.

Giovanni Costantino a fost demis de Mititelu după remiza cu Poli Iași, iar primul pe listă a fost Marius Croitoru. În cele din urmă, negocierile au picat, iar Napoli a revenit la Craiova pentru mandatul cu numărul 10.

Adrian Mititelu își încalcă principiile » Ce declara în urmă cu câteva zile: „Se bagă în seamă și Napoli”

Această veste vine în contextul în care în urmă cu câteva zile, șansele ca Napoli să revină la FCU Craiova erau inexistente, conform declarațiilor făcute de Adrian Mititelu.

Napoli dăduse câteva semnale în legătură cu revenirea în Bănie în urmă cu câteva zile, însă Adrian Mititelu infirmase total posibilitatea ca acesta să devină antrenorul lui FCU Craiova.

Derby-ul local cu CSU Craiova se joacă duminică, 10 martie, iar Mititelu își dorea să numească un antrenor până atunci.

„Am văzut că se bagă în seamă şi Napoli. Nu mă interesează. Subiectul este închis. E amicul meu, îl respectăm, dar e un capitol închis, îl rog să nu mai intre în discuţii legate de venirea lui aici, că nu ne interesează. S-a terminat capitolul Napoli, nu ne interesează”, spunea Adrian Mititelu în urmă cu câteva zile, pentru Editie.ro.

FCU Craiova este pe locul 13 în Superliga, cu 31 de puncte după 29 de etape și are emoții în legătură cu rămânerea în Superligă, cu o etapă înaintea startului play-out-ului.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.