Liga 1

Bergodi a răbufnit după Craiova - Rapid: „Să ne lăsăm de fotbal! Cum e posibil așa ceva?!”

Cristiano Bergodi/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 04 martie 2024

Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a răbufnit la adresa arbitrajului.

Rapid trebuia să primească două penalty-uri. În minutul 20, Ermal Krasniqi (25 de ani) a avut o acțiune individuală și a pătruns în careul oltenilor după o cursă, dar a fost blocat de Vladimir Screciu (24 de ani), care îl lovește fără să atingă mingea.

Arbitrul partidei, Marian Barbu, nu a acordat lovitură de la 11 metri și a lăsat jocul să continue. Nici arbitrul din camera VAR, Iulian Călin, nu a intervenit.

Rapidiștii au solicitat penalty și în minutul 85 al meciului. Golgheterul Albion Rrahmani l-a servit pe Răzvan Oaidă în careul advers, mijlocașul a șutat, iar imediat după aceea a fost luat pe sus de Maldonado, care a ajuns târziu și n-avea nicio treabă cu mingea. Toate detaliile, aici.

Bergodi a răbufnit după Universitatea Craiova - Rapid: „Cum e posibil să nu fie penalty?! Să ne lăsăm de fotbal!”

>

„Am făcut un meci bun. Mai este și acel episod în careu. M-am uitat la fază, să ne zică ei de ce nu e penalty. L-a prins cu un picior și l-a doborât (n.r. se referă la intrarea lui Screciu asupra lui Krasniqi). Să ne spună care e argumentul! Cum e posibil? Ăsta nu e penalty?

E vina celui de la VAR. Ne lăsăm de fotbal dacă ăsta nu e penalty. Apoi, la Oaidă, a căzut peste el (n.r. Maldonado). Dacă nu e penalty, să ne lăsăm de fotbal! Nu e posibil”, a declarat Bergodi, la Orage Sport.

Ce a mai declarat Bergodi după meci

„Rămânem cu un gust amar, nu am câștigat. Am venit aici să câștigăm. Am contracarat bine echipa lor, pe cei doi mijlocași și pe cei 3 din spatele atacantului. La prima ocazie ne-au dat gol, nu au făcut nimic până atunci.

Hasani are nevoie de sprijin, dar nu m-a dezamăgit. A avut o ocazie bună în prima repriză, dar asta e. Bădescu s-a descurcat bine, mă bucur pentru el.

Aveam două meciuri grele, cu Craiova și FCSB, erau posibilități să ne încurcăm. Acum ne putem apropia la 9 puncte, apoi se înjumătățesc. Așteptăm meciul cu FCSB, vedem ceva fi, mai sunt 5 zile”, a mai declarat Bergodi.

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid » Atmosferă frumoasă la meciul din Bănie

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.