Liga 1

Dan Șucu, imediat după Craiova - Rapid: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea!”

Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Dan Șucu, acționatul majoritar al giuleștenilor, a vorbit despre partida din Bănie la ieșirea de pe stadion, dar și despre meciul cu FCSB, de sâmbătă.

Articol de Adrian Duţă, Valentin David (video), Carmen Dumitru  —  luni, 04 martie 2024

Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, a vorbit despre partida din Bănie la ieșirea de pe stadion, dar și despre meciul cu FCSB, de sâmbătă.

Șucu e dezamăgit că Rapid a rămas la 12 puncte de liderul FCSB. Cele două echipe bucureștene se întâlnesc în etapa #30, ultima din sezonul regulat.

VIDEO. Dan Șucu, după Universitatea Craiova - Rapid: „Doamne, ce mi-ar plăcea să batem FCSB!”

>

„Știam că vom întâlni o echipă foarte puternică, am venit cu gândul să învingem. A fost un meci de care pe care, din păcate rezultatul avantajează mai degrabă FCSB. Nu comentez penalty-urile, nu sunt specialist”, a declarat Șucu, după meci.

Întrebat despre derby-ul cu FCSB, a răspuns: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem sâmbătă!”.

Ce a declarat Cristiano Bergodi despre meciul cu FCSB

„Aveam două meciuri grele, cu Craiova și FCSB, erau posibilități să ne încurcăm. Acum ne putem apropia la 9 puncte, apoi se înjumătățesc. Așteptăm meciul cu FCSB, vedem ceva fi, mai sunt 5 zile”, a spus Bergodi la final.

Despre partida cu Universitatea Craiova, a declarat: „Rămânem cu un gust amar, nu am câștigat. Am venit aici să câștigăm. Am contracarat bine echipa lor, pe cei doi mijlocași și pe cei 3 din spatele atacantului. La prima ocazie ne-au dat gol, nu au făcut nimic până atunci.

Hasani are nevoie de sprijin, dar nu m-a dezamăgit. A avut o ocazie bună în prima repriză, dar asta e. Bădescu s-a descurcat bine, mă bucur pentru el”.

Rapid nu are față de titlu, a arătat prea puțin, trebuia să urce cu fundașii laterali, a fost o echipă rezervată. A lăsat totul pe cei 3 jucători din față. Doar la gol a fost altfel, când Hromada a apărut bine din spate. Nu se poate bate la titlu așa.

Rezultatul e firesc. Craiova a dominat o parte din joc, a avut unele ocazii, dar ambele echipe au fost confuze. Mă așteptam la mai mult de la meciul acesta

- Gabi Balint, la Digi Sport

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid » Atmosferă frumoasă la meciul din Bănie

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.