Liga 1

Mihai Rotaru a cerut o fază de penalty în studio, s-a contrat cu Crăciunescu, apoi a dezvăluit: „Era visul nostru ascuns, acolo, într-un colțișor”

Articol de Romeo Ene  —  luni, 04 martie 2024

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a intrat în direct după remiza înregistrată de echipa sa în fața Rapidului, scor 1-1, în etapa #29 din Superliga. El a reclamat faptul că și echipa lui ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în repriza a doua.

Conducătorul oltenilor s-a contrat cu Ion Crăciunescu, cel care l-a contrazis în primă fază, însă ulterior i-a dat dreptate.

Faza de penalty reclamată de olteni a avut loc în minutul 80, la scorul de 1-1. Atunci, după o lovitură liberă executată de olteni, Baiaram a sărit la cap cu Alexandru Albu, iar în urma duelului și-a spart nasul.

Acest moment a fost semnalat de Mihai Rotaru, iar Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru, a fost, în cele din urmă, de acord cu opinia lui. Cei doi au purtat un dialog destul de tensionat. Rotaru a dezvăluit, de asemenea, faptul că își făcuse anumite calcule în legătură cu lupta la titlu.

Mihai Rotaru, după Craiova - Rapid 1-1: „E penalty la Baiaram. Ne-am dorit să câștigăm astăzi, iar Rapid să o învingă pe FCSB”

Momentul contactului dintre Baiaram și Alexandru Albu

„Înainte să vorbim despre fotbal, vreau să puneți faza în care Baiaram și-a spart nasul, prin minutul 80, am avut un penalty acolo. Dacă despre fazele Rapidului ați vorbit 40 de minute, atunci cred că putem discuta discuta 20 de minute și despre Craiova.

A fost un meci care a captat atenția, un meci de luptă, între două echipe bune, sensibil egale. Trebuie să ne bucurăm, a fost un duel crâncen, care a făcut cinste Superligii.

Visul nostru ascuns era ca în seara asta să câștigăm, iar etapa viitoare Rapid să o învingă pe FCSB. Era acolo... într-un colțișor, aveam speranțe la titlu, asta ne-am dorit. De ce nu s-ar fi repetat istoria? (n.r. în sezonul 2019-2020 Craiova s-a luptat pentru câștigarea titlului). Chiar dacă nu arătăm a campioană, nici FCSB nu mi s-a părut că are față de campioană.

La ei este ușor de dat penalty, la noi nu? Nu sunt de acord cu cel de-al doilea penalty acordat pentru Rapid, poate a fost ofsaid la prima pasă”, a declarat Rotaru, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ulterior, patronul Craiovei a intrat într-un schimb tensionat de replici cu Ion Crăciunescu, aflat în studio. Rotaru i-a adus în discuție faza în care Baiaram a căzut în careu, Crăciunescu nu a fost inițial de acord și i-a transmis, pe un ton dur: „Haideți că deveniți specialist în arbitraj, domnule Rotaru, poate mă chemați și la meditații!”.

În cele din urmă, Crăciunescu a revăzut faza și i-a dat dreptate lui Rotaru, opinia fiind împărtășită și de celelalte persoane din studio.

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid 1-1 » Dan Șucu: „Doamne, ce bine ar fi să batem sâmbătă!”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.