Media

În ce fază e proiectul „Dinamo 2028”? » Andrei Nicolescu și Ioana Mihalcea la GSP Live

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 martie 2024

În urmă cu puțin mai bine de un an, Dinamo a intrat sub egida unui nou acționariat, Red & White Management, proiect ce își propune să transforme Dinamo în „cel mai iubit și respectat club de fotbal din România”.

Andrei Nicolescu, acționar fondator, membru al consiliului de administrație R&W și administratorul special al „câinilor”, a fost invitatul de astăzi al lui Alexandru Barbu. Jurnalista GSP, Ioana Mihalcea, s-a alăturat și ea discuției despre clubul alb-roșu.

Emisiunea integrală, mai jos:

Înaintea înjumătățirii punctelor, „câinii” au ocazia să părăsească locurile direct retrogradabile, în cazul în care vor obține un rezultat pozitiv împotriva UTA-ei pe „Arc”, iar FC Voluntari nu se impune cu U Cluj.

În ultimele 5 etape, Dinamo a acumulat 10 puncte, semn că Zeljko Kopic a reușit să redreseze situația sportivă precară în care se afla clubul pe finalul anului trecut.

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.