Liga 1

Gigi Becali nu se teme de Rapid: „Mi s-a părut monotonă. O bat pulbere”

Universitatea Craiova - Rapid // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 05 March 2024

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu o vede pe Rapid în stare să pună probleme echipei sale în lupta la titlu.

  • Rapid - FCSB se va juca sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Meciul Universitatea Craiova - Rapid (1-1) nu l-a dat „pe spate” pe Gigi Becali. Dimpotrivă. Patronul FCSB le-a făcut și o radiografie giuleștenilor pe care echipa sa îi va întâlni sâmbătă, în ultima rundă a sezonului regulat.

„Trebuie să-i batem pe Rapid. E posibil orice, dar pe valoare, trebuie să-i bați. Dacă joacă la fel ca aseară (n.r. - luni) îi bat pulbere. Mi s-a părut o echipă monotonă Rapidul. N-am văzut viteză de joc, la un moment dat… Când vrei să iei campionatul, trebuie să ataci”, a spus Gigi Becali la Fanatik Superliga.

Gigi Becali: „Eu ziceam că e gata la 1-0. Nu au potență fizică”

Omul de afaceri a dezvăluit și ce a discutat în pauza meciului de pe „Ion Oblemenco” cu MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor. „A doua repriză vorbeam cu Mihai Stoica. Eu ziceam că e gata la 1-0.

Dar Mihai mi-a spus: «Băi Gigi, patroane, dacă se termină egal sunt mulţumit». I-am spus «Ce egal, că le mai dă Craiova. Nu vezi că îi călăreşte?». După aia, a doua repriză… când vrei să fii campion joci de la o poartă la alta, ambele echipe.

Pe când, a doua repriză, a fost mingea doar la Craiova. N-a fost acţiune deloc. Nu au potenţă fizică. Mi-era teamă că va cădea Craiova”, a comentat Becali.

Singurul fotbalist de la Rapid remarcat de Gigi Becali

El a remarcat un singur jucător de la Rapid. „Krasniqi e fotbalist. Da? E fotbalist. Nu că Rrahmani, nu că Hasani. E adevărat, că şi ăia sunt fotbalişti buni. Dar cel mai bun de acolo este Krasniqi. Aşa cred eu. Cel mai mult de la Rapid îmi place de Krasniqi.

Dar mie îmi plăcea de la CFR Cluj. Şi nu ştiam de ce nu îl bagă. Am vrut să îl iau eu, l-au furat imediat. Că îl luam eu. Krasniqi e fotbalist”, a concluzionat latifundiarul din Pipera.

VIDEO. Gigi Becali anunță din nou că dă cu artificii în play-off: „O să fie pregătite de la al treilea meci. Ceva spectaculos o să fie, n-ați văzut în viața voastră așa ceva”

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.