Stiri extrasport

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, atac la adresa lui Gigi Becali: „Să își facă el campanie, publicitate. Rău ne-a umilit”

Gigi Becali și Corneliu Vadim Tudor

Articol de Cristina Pîrvu  —  Tuesday, 05 March 2024

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a fost luat în vizor de văduva lui Corneliu Vadim Tudor la cea mai recentă apariție a ei. „Rău ne-a umilit”, a spus aceasta într-o emisiune de televiziune la adresa latifundiarului din Pipera. 

În emisiunea „Poveşti de film”, care e prezentată de Mara Bănică la Bollywood TV, dar și pe YouTube, jurnalista a avut-o invitată pe Doina Vadim Tudor, văduva fostului politician. Ea a vorbit în emisiune despre cariera regretatului ei soț, despre ultimele clipe ale acestuia, dar și despre înmormântarea lui. 

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, atac la adresa lui Gigi Becali: „Să își facă el campanie, publicitate”

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în septembrie 2015 și a fost înmormântat cu onoruri militare. Acum, văduva tribunului vorbește despre gestul făcut de Gigi Becali la înmormântare, unul care a deranjat-o profund.

„Acolo, lângă catafalc, atunci când a venit Gigi Becali și i-au luat interviu, l-au întrebat: «Ce faceți acum? Ajutați familia? Ajutați revista?» și a zis: «Dar eu nu hrănesc câini și nu sunt obligat să ajut revista și dacă vor ajutor să mă cheme. Să anunțe la televizor că vor ajutor și le voi da».

Nu s-a întâmplat niciodată pentru că nu aveam nevoie de ajutorul lui și de ce? Să își facă el campanie, publicitate. Rău ne-a umilit”, a mărturisit văduva fondatorului Partidul România Mare.

Doina, văduva lui Corneliu Vadim Tudor, atac la adresa lui Gigi Becali

Ultimele clipe din viața lui Corneliu Vadim Tudor 

Doina Vadim Tudor a povestit și despre ultimele clipe trăite de politician. „A simțit că va muri pentru că înainte cu două zile s-a simțit rău. Eu l-am sunat pe domnul general Țintoiu. Am vorbit cu dânsul, mi-a zis să îl aduc la spital. 

Nu a vrut, sub nicio formă: «Eu nu merg, lasă-mă cu doctorii ăștia». A doua zi, după masă, a fost la o recepție la Ambasada Rusă, împreună cu fratele lui cel mare. De la recepție s-a dus la partid. Cei de acolo m-au sunat și mi-au spus: «Doamna Doina, el este cam livid la față, cam verde»”, a spus Doina Vadim Tudor.

Doina Vadim Tudor: „Corneliu era tot timpul obosit, se plângea de oboseală tot timpul” 

Ulterior, Corneliu Vadim Tudor a fost convins să meargă la spital, iar înainte de a se urca în mașină a făcut gest surprinzător.

„S-a oprit în dreptul ușii și a zis: «Doamne Iisuse, mamă, vin, astăzi este ultima mea zi. Vin la tine». Și-a desfăcut brațele larg așa și eu l-am tras și i-am zis să se urce mai repede în mașină. 

Nu mai putea, era în ultimul hal. L-am urcat în mașină, l-am dus la spital și parcă văd… în camera de resuscitare de la Spitalul Militar, erau zeci de doctori pe el. Ultima imagine este atunci când am văzut-o pe asistentă cu aparatul de resuscitare. A intrat acolo, pe el l-a ridicat în picioare, l-au dezbrăcat, s-au uitat și gata… nu mai era”, și-a amintit Doina Vadim Tudor.

La spital, intubat fiind, soția și-a luat la revedere de la Cornelia Vadim Tudor. „I-am spus: «În sfârșit, a venit ziua pe care tu ți-ai dorit-o» pentru că el își dorea foarte mult să se odihnească. El era tot timpul obosit, se plângea de oboseală tot timpul și a spus că nu mai poate și că o să își dea demisia din Senat. I-am spus: «Dar pe noi cui ne lași?»”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.