Tenis

Internetul a luat foc! Val de mesaje de susținere pentru Simona Halep

Simona Halep / Foto: GSP

Articol de Emanoil Ursache  —  Tuesday, 05 March 2024

Vestea reducerii suspendării Simonei Halep de la 4 ani la 9 luni a aruncat în aer rețelele sociale. Hotărârea luată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv a stârnit bucurie în rândul susținătorilor fostului lider WTA.

Fanii tenisului au reacționat pe X, fostul Twitter, unde și-au manifestat bucuria pentru că sportiva română va reveni pe teren, în urma deciziei luate de TAS împotriva hotărârii ITIA.

Valul de încurajări primite de Simona Halep după decizia TAS:

„Ce știre extraordinară! Să pornim, Simona Halep!” a fost mesajul jurnalistei Juliet Bawuah, premiată ca jurnalistul anului la GJA Sports.

„Wow! Suspendarea de 4 ani a Simonei Halep pentru dopaj a fost redusă la 9 luni de TAS. Decizia înseamnă că ea se poate întoarce imediat în tenisul profesionist. Victorie pentru româncă!”, a scris și jurnalista Biola Solace-Chukwu.

„Niciodată nu m-am îndoit de tine, Simona Halep! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a făcut dreptate pentru tine în sfârșit! Nu îmi pot exprima fericirea chiar acum! Luptătoarea noastră, mândria României, abia aștept să te revăd pe teren!” a fost mesajul unei utilizatoare X.

„Oficial! Suspendarea Simonei Halep a fost redusă de la 4 ani la 9 luni, ceea ce înseamnă că se poate întoarce chiar acum în circuitul WTA. Foarte bune știri!”, a notat un alt utilizator.

„Încă există dreptate în lume! Încă există speranță pentru copiii noștri! Simona Halep, întotdeauna am avut încredere în tine!”, a exclamat o altă susținătoare a Simonei Halep.

„Știam de ce nu pot avea încredere în ITIA. Abia așteptat să le văd comunicatul oficial”, a reacționat un alt internaut.

„Cele mai mari victorii din cariera Simonei Halep: Roland Garros, Wimbledon, decizia TAS”, a subliniat și pagina „Romanian Tennis”.

„Wow! Simona Halep este pregătită să își reia instant cariera în tenis”, a notat un alt internaut.

VIDEO FLASH NEWS. Victorie URIAȘĂ pentru Simona Halep! TAS i-a redus suspendarea la 9 luni

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.