Liga Campionilor

Kane l-a dat de gol pe Carragher și a produs hohote de râs în studio: „Scuze, dar nu pot minți la televiziunea națională!”

+9 Foto
Harry Kane l-a dat de gol pe Jamie Carragher la CBS Sports

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 06 martie 2024

Harry Kane (30 de ani) l-a dat de gol pe Jamie Carragher (46), marți seara, după ce expertul CBS Sports afirmase că a vorbit la telefon cu atacantul lui Bayern în această săptămână.

Învinsă de Lazio în turul optimilor Champions League, 0-1, Bayern avea nevoie de o prestație solidă la retur, pe Allianz Arena, pentru a avansa în faza următoare.

Bavarezii au dominat autoritar partida și au câștigat fără drept de apel, 3-0, două dintre goluri fiind înscrise de Harry Kane.

După meci, atacantul englez a acordat un interviu televiziunii americane CBS Sports, cea care deține drepturile de televizare a Champions League în Statele Unite.

Harry Kane l-a dat de gol pe Carragher și a produs hohote de râs după Bayern - Lazio

Înainte de discuția despre meci, moderatoarea Kate Abdo a încercat să-l prindă în „ofsaid” pe unul dintre colegii de platou, fostul fotbalist Jamie Carragher. I-a reușit pe deplin!

Jamie a spus mai devreme, înaintea meciului, că te-a sunat și ați vorbit în această săptămână. Este adevărat sau fals?”, a întrebat Kate.

„Este fals. Scuze, Jamie”, a răspuns Harry Kane, spre amuzamentul celor din studio.

„H, nu-mi face asta! Le spun tuturor din SUA că suntem prieteni, că avem o relație grozavă, nu pot să cred că mi-ai făcut asta”, a replicat Carragher.

Kane a rămas ferm pe poziții: „Suntem prieteni, dar nu voi minți la televiziunea națională”.

Kate Abdo a plusat: „Dar are numărul tău, Harry?”.

Oarecum stânjenit, Kane a răspuns: „Err, schimbăm mesaje pe Twitter, suntem prieteni de Twitter”.

„Suntem prieteni de Twitter, da. Harry, ce spuneam înaintea meciului era că sunt încrezător că veți face treabă astăzi. Dar chiar am vorbit acum vreo 12 luni, nu?”, a mai spus Carragher, căutând confirmarea fotbalistului.

„Da, am făcut-o. Apreciez”, a răspuns vârful lui Bayern.

+9 Foto
Bayern - Lazio. foto: Imago Images

Învingătoare la general cu 3-1, Bayern Munchen a trecut de Lazio și așteaptă să-și afle adversara din sferturile Champions League, unde s-a calificat seara trecută și PSG, 4-1 la general cu Real Sociedad.

Mai multe știri din Champions League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.