Tenis

Cea mai tare glumă după succesul Simonei Halep de la TAS » „Înțepături” pentru Serena Williams

Simona Halep și Serena Williams, foto: Getty Images

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 06 martie 2024

Simona Halep (32 de ani) a obținut reducerea suspendării din partea TAS de la 4 ani la 9 luni în cazul scandalului legat de dopaj. Fanii au reacționat imediat și au asaltat-o cu mesaje de susținere, dar și cu ironii la adresa Serenei Williams (42 de ani).

În luna septembrie a anului trecut, Serena postase un mesaj misterios la scurt timp după verdictul prezentat de ITIA. Fanii nu au uitat de acea postare și au ținut să o „taxeze” pentru ironia de atunci.

Pe 13 iulie 2019, Simona Halep o învingea pe Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon. Pentru sportiva americană a fost o adevărată lovitură. Cu o victorie ar fi ajuns la 24 de trofee de Grand Slam și ar fi egalat-o pe Margaret Court în topul celor mai titrate jucătoare din toate timpurile.

Fanii Simonei Halep, ironie la adresa Serenei Williams: „9 este un număr mai bun”

Într-un mesaj postat la scurt timp după publicarea verdictului în cazul Simonei Halep, Serena Williams a scris pe X: „8 e un număr mai bun”. Fanii tenisului au speculat că americanca face referire tocmai la finala pierdută în fața lui Halep. Pentru Serena ar fi fost titlul cu numărul 8 pe iarba londoneză. 

Mai mult, Serena Williams a apreciat mesajul pe care îl postase cu câteva minute înainte americanca Nicole Gibbs, unul în care Halep era acuzată direct că a trișat. 

E o dezamăgire atât de mare când descoperi că jumătate dintre eroii tăi din tenis au trișat. E atât de frustrant și transformă sportul în ceva urât. Nu e o luptă corectă. Te întrebi câți mai sunt și câți trec neobservați (Cred că mulți)

- Nicole Gibbs

Acum, pe platforma X, userul @_Fedorovici a postat o fotografie care face trimitere exact la acel moment. De data asta, în favoarea Simonei Halep: „9 este un număr mai bun”.

foto: X

Fanii Simonei Halep nu au uitat de postarea Serenei și au revenit la ea pentru a-i lăsa câteva comentarii în care să o „taxeze” pentru ironia afișată: „Doar pentru că te-a învins la Wimbledon nu înseamnă că trebuie să te manifești în acest fel.”

„Serena a dovedit că este o persoană rea, iar Simona Halep a câștigat până la urmă.”

„Acum poți să plângi, Serena...”, sunt câteva dintre comentariile de pe platforma X.

VIDEO. FLASH NEWS. Victorie URIAȘĂ pentru Simona Halep! TAS i-a redus suspendarea la 9 luni

>

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.