Liga 1

Gigi Becali a cerut, Kyros Vassaras a îndeplinit » Cine va arbitra derby-ul dintre Rapid și FCSB

Ovidiu Hațegan (stânga)

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 06 martie 2024

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, a anunțat înaintea derby-ului cu Rapid, numele arbitrului pe care și-l dorește la acest duel.

Rapid - FCSB se joacă sâmbătă, 9 martie, de la 20:00. Giuleștenii au anunțat, miercuri, că se apropie de sold out. Gigi Becali și-a dorit ca Ovidiu Hațegan să fie arbitrul partidei, iar dorința patronului roș-albaștrilor a fost îndeplinită de Kyros Vassaras.

Gigi Becali l-a vrut pe Hațegan la Rapid - FCSB » Dorință îndeplinită

Ovidiu Hațegan va fi la centru în derby-ul dintre Rapid și FCSB, precizează ProSport. Această veste îi va pica bine lui Gigi Becali, cel care declara cu câteva zile înaintea meciului faptul că are o singură preferință în ceea ce privește arbitrul partidei.

„Pe cine aș vrea arbitru cu Rapid? Hațegan e numărul 1. Dacă el greșește, a greșit, nu mă supăr. Dar dacă-l bagă pe Istvan Kovacs, nu accept greșeala. Un om care arbitrează meciuri din Europa, apoi vine în România și greșește, eu nu accept.

Cum greșești aici, dar acolo nu? Nu e în regulă! Hațegan e numărul 1, cred că pe el îl vor pune, ar fi cel mai bun pentru meciul ăsta. Nu mi-ar displăcea nici Feșnic, și el are valoare, numai că a făcut atunci lucrurile alea cu Rapidul. Dar nu e bine nici cu el”, a precizat Becali, pentruFanatik.

Se anunță un derby spectaculos pe Arena Națională. Dacă tribunele vor fi pline, rapidiștii urmând să anunțe sold-out, pe teren se întâlnesc cele mai bune formații din Superliga, conform clasamentului. FCSB este lider, cu 64 de puncte, urmată de Rapid, cu 52.

Este ultima etapă a sezonului regulat. Cu un succes, giuleștenii speră la titlu în continuare. În cazul unui eșec, șansele vor deveni din ce în ce mai mici, chiar înainte de play-off.

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid 1-1 » Cristiano Bergodi, conferință de presă după partidă: „Mergem să câștigăm cu FCSB, în play-off se poate întâmpla orice”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.