Tenis

Fostul antrenor al Simonei Halep e sigur: „Are să le dea multora peste nas”

Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  joi, 07 martie 2024

Adrian Marcu, cel care a antrenat-o pe Simona Halep în 2013 și din nou în 2021, a comentat, la GSP Live, victoria sportivei noastre de la TAS. Marți, Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea Simonei pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.

Marcu nu preconiza că Halep va scăpa de pedeapsa de 4 ani dictată de ITIA: „Nu mă așteptam, dar să fie primit! O știu pe Simona, nu ar fi luat voit roxadustat. E foarte bine că s-a întâmplat așa și acum își poate vedea de treabă, se poate antrena și poate dovedi că încă poate juca la un nivel înalt”.

VIDEO. Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep: „Cred că poate ajunge în primele 30 de jucătoare ale lumii”

>

Întrebat ce crede că îi rezervă viitorul sportivei în vârstă de 32 de ani, Marcu a comentat astfel:

Cred că poate ajunge în primele 30 de jucătoare ale lumii, la cum o știu eu. Are să le dea unora peste nas. Plus că nu putem spune acum că sunt 10-15 jucătoare foarte bune la nivel mondial peste care nu poate trece. Este o șansă bună pentru ea, însă nu îi va fi ușor. A stat mult timp fără competiții. OK, s-a antrenat, dar probabil fără tragere de inimă.

Este foarte probabil ca Simona să primească wild-card-uri. A fost numărul 1 mondial, are număr nelimitat de wild-card-uri. Având în vedere perioada mare în care a stat pe bară aiurea, sigur va primi invitații la multe competiții mari”.

E foarte greu să-și reabiliteze integral imaginea. Așa cum și într-un stadion de 5.000 de oameni - chiar dacă 4. 500 te susțin -, 500 tot vor fi împotriva ta. Și ăia 500 sunt mai răi, mai vocali. Va fi foarte greu să fie totul ca înainte. Însă partea dificilă a carierei sale a trecut și trebuie să privească spre viitor.

- Adrian Marcu, fost antrenor Simona Halep

VIDEO. Urmărește emisiunea integrală GSP Live despre verdictul primit de Simona Halep

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole despre Simona Halep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.