Diverse

Câți bani lasă Ionuț Negoiță la cumpărături? Fostul patron de la Dinamo surprinde, după ce fratele-primar s-a lăudat că mănâncă 3 zile cu doar 46 lei: „Se vede pe noi”

Ionuț și Robert Negoiță / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Remus Dinu, Andrei Furnigă (video), Carmen Dumitru  —  Wednesday, 06 March 2024

În urmă cu o lună, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, făcea vâlvă cu declarația în care mărturisea că și-a cumpărat mâncare pentru trei zile cu doar 46 de lei. Gazeta l-a întrebat pe Ionuț Negoiță, fratele edilului, fost patron la Dinamo, câți bani lasă la o ieșire banală la supermarket.

La aproape patru ani de când a renunțat să mai investească la Dinamo, businessman-ul Ionuț Negoiță s-a reinventat.

S-a distanțat de fotbal și și-a consolidat afacerile în domeniul imobiliar, devenind între timp CEO-ul unei cunoscute companii de dezvoltări din Capitală. Cu ce-și ocupă el timpul în afara afacerilor?

La 50 de ani, pe care i-a împlinit în ianuarie, Ionuț Negoiță, între 2013 și 2020 finanțator la Dinamo, într-una dintre cele mai modeste perioade din istoria clubului, se laudă că joacă fotbal de două ori pe săptămână și că face tot posibilul pentru a rămâne în cea mai bună formă fizică posibilă.

Iar când a fost întrebat de afirmația fratelui-primar și cum stau lucrurile în ceea ce-l privește, fostul patron din Ștefan cel Mare a oferit un răspuns categoric.

Câți bani lasă Ionuț Negoiță la cumpărături? Fostul șef de la Dinamo recunoaște: „N-am mai fost de mult la supermarket”

>

Iată cum a răspuns acesta la întrebarea: „Câți bani lasă Ionuț Negoiță la o ieșire banală la supermarket?”:

Trebuie să recunosc că n-am mai fost de mult la supermarket, dar mă comport și mănânc normal, nu fac excese de niciun fel. În cazul lui, e adevărat. E foarte în viteză tot timpul și nu face o pasiune din mâncare, e doar o necesitate. Iar eu nu sunt departe...

E o vorbă, nu trăim ca să mâncăm, mâncăm ca să trăim. Și se vede și pe noi că nu mâncăm mult. Dacă făceam o pasiune din asta, se vedea.

Repet, nu a dezinformat cu nimic când a zis cât cheltuie pe mâncare”, a declarat Ionuț Negoiță, în interviul acordat reporterilor GSP.ro.

Robert Negoiță s-a lăudat că mănâncă trei zile din cumpărăturile făcute cu 46 lei

Primarul Sectorului 3 afirma în urmă cu o lună, într-un interviu acordat la Kanal D, că este extrem de econom, prezentându-le jurnaliștilor cum a arătat lista sa de cumpărături și ce și-a putut cumpăra cu 46 lei.

„Vă spun exact ce am cumpărat de 46 de lei: două pâini, două sticle de lapte și două caserole, una cu humus și una cu fasole bătută.

Robert Negoiță / Sursă foto: Facebook

(...) Vă asigur că am mai puțin de 70 de kilograme și nu îmi e ușor, fiindcă sunt un pofticios. Fac și post intermitent. De cele mai multe ori mănânc o dată pe zi”, spunea edilul, care și-a completat declarațiile la câteva zile distanță, la Antena 3 CNN.

„Mănânc puțin și foarte simplu. (…) Pare puțin credibil, dar cei care mă cunosc știu modul meu de viață”, a punctat Robert Negoiță.

Imobiliare sau fotbal? Ionuț Negoiță a dat răspunsul pe loc: „Mă regăsesc în business, e un domeniu mult mai matematic”

>

GSP l-a mai întrebat pe Ionuț Negoiță în ce ipostază se simte mai confortabil, cea de jucător în piața imobiliară sau cea de om de fotbal:

„Cu siguranță, în business mă regăsesc. Sunt în business, n-am plecat niciodată. Într-adevăr, când am fost în fotbal am consumat foarte mult timp pentru Dinamo și am neglijat, oarecum [afacerile], în afară de banii cheltuiți, pierduți la Dinamo.

Dar mă regăsesc aici, e un domeniu mult mai matematic și mai serios, mai solid decât fotbalul.

Fotbalul, oriunde ar fi el, e la fel ca mingea, rotundă, e mai greu... Dar asta nu înseamnă că nu pot fi făcute lucrurile într-o variantă profesionistă. Din păcate, în România nu prea ai cu cine, ceea ce e păcat, dar vedem că fotbalul românesc cel multă rămâne pe loc, dacă nu scade în valoare”.

Ionuț Negoiță, în interviul acordat Gazetei / Sursă foto: Ionuț Iordache

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.