Tenis

Juan Martin del Potro, încântat de verdictul favorabil primit de Simona Halep » Cum a comentat argentinianul la postarea româncei

Simona Halep Și Juan Martin del Potro la Madrid 2018 Foto: MMO

Articol de Luminița Paul  —  Wednesday, 06 March 2024

Câteva nume importante din tenisul intern și internațional au salutat decizia TAS de a reduce suspendarea Simonei Halep de la 4 ani la 9 luni, între care s-au regăsit Billie Jean King, Alex Corretja, Juan Martin del Potro sau Mihaela Buzărnescu.

„O veste grozavă. Sunt foarte fericită pentru Simona Halep”, a scris Billie Jean King la postarea cu decizia TAS redistribuită pe platforma X de jurnalistul Christopher Clarey. Martina Navratilova a răspuns cu trei emoticoane de aplauze.

Campionul de la US Open 2009, Juan Martin del Potro, a publicat o fotografie cu el și cu românca de la un meci demonstrativ, alături de un tag și de un emoticon de bucurie. La postarea Simonei de la Instagram, a reluat emoticonul, alături de un singur cuvânt, „Simonita”.

Mihaela Buzărnescu a scris: „Foarte fericită pentru tine”, împreună cu o inimă, iar mai jos Raluca Olaru a adăugat trei inimi și un emoticon de sărbătoare. „În sfârșit! Abia aștept să te văd pe teren”, a notat Elena Vesnina. .

Și Alex Corretja s-a alăturat celor care au întâmpinat cu entuziasm verdictul TAS. „GROZAV!!! Ne vedem foarte curând în circuit!”, a notat finalistul de la Roland Garros 1998 lângă două emoticoane cu aplauze.

Alize Cornet, cea care și-a exprimat de la început sprijnul pentru Halep, și-a menținut linia. „Singurul deznodământ posibil al acestui întreg scandal. Bine ai revenit, Simona”, au fost cuvintele franțuzoaicei lângă o inimă și ovații.

Boris Becker: „Ei vor fi armura ta strălucitoare”

Boris Becker a alcătuit un mesaj mai lung. „Să-ți amintești întotdeauna cine a stat alături de tine în momentele de disperare... ei vor fi armura ta strălucitoare atunci când vei merge mai departe! Abia așteptăm să te vedem din nou pe teren cu succes”, a scris fostul campion german.

Radu Albot a postat și el un răspuns: „Felicitări, Simona! Nice hashtag ”, a apreciat el, referindu-se la #ContaminatedWithIntegrity, cum și-a încheiat fostul lider WTA postarea.

Ion Țiriac comentează verdictul TAS în cazul Simonei Halep

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.