Stranieri

Horațiu Moldovan a dat lovitura după transferul la Atletico Madrid! Cine e vedeta care i-a cucerit inima

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 06 martie 2024

Portarul Horațiu Moldovan (26 ani) a dat lovitura pe parte profesională odată cu transferul la Atletico Madrid! Transferat la una dintre cele mai mari echipe din Spania, Horațiu a punctat și în viața personală.

Iar de o scurtă perioadă se timp acesta trăiește o adevărată poveste de dragoste, cu una dintre cele mai sexy prezențe din industria muzicală de la noi: Aza Gabriela.

FOTO. Aza Gabriela, noua iubită a lui Horațiu Moldovan

Chiar dacă nu și-au făcut publică relația, Horațiu Moldovan este în al nouălea cer după Aza Gabriela (25 de ani). Artista fiind singura care a postat story-uri pe Instagram de la Madrid.

Iar în ultima sa postare dezvăluie relația secretă, dându-l de gol pe fotbalist doar după wallet-ul de firmă de la Louis Vuitton!

Născută la Călărași, Gabriela Amzaru, pe numele ei real a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sînă, fostul membru al trupei Akcent.

În ultima perioadă Aza a stat mai mult pe la Madrid, a mers la meciurile lui Horațiu Moldovan pe “Wanda Metropolitan” și chiar dacă acesta încă n-a debutat la echipa lui Diego Simeone s-a bucurat din plin de atmosfera fabuloasă din tribune.

“Am fost la numeroase meciuri de fotbal”

Aza iubește fotbalul de mică, aceasta mergând în trecut pe stadioane alăruri de prietenii ei.

„Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren”, spunea Aza într-un interviu acordat GSP.

Aza a făcut 5 ani atletism, fiind pasionată de muzică şi de dans.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.