Liga 1

Anunț din interiorul FCSB: „Exclus! Gigi Becali nu va face asta vreodată”

Jucătorii de la FCSB, după 1-0 cu Petrolul/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 07 martie 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a explicat că roș-albaștri nu vor primi niciodată bonusuri de la Gigi Becali pentru performanțele din campionat.

Patronul de la FCSB a ales să le dea bonusuri jucătorilor doar când aceștia ajung în grupele unei competiții europene. De exemplu, dacă vor lua campionatul, dar vor rata grupele europene, nu vor primi bonusuri.

MM Stoica: „Cât e Gigi Becali la FCSB, nu vor fi prime”

„Categoric ar fi altă motivaţie pentru jucători dacă le-ar da prime, orice fel de sistem de premiere am avea.

Dar cât timp Gigi Becali va fi patronul FCSB-ului, nu va da bonusuri decât dacă echipa se va califica în grupele unei competiţii continentale, asta e condiţia”, a declarat MM Stoica, potrivit orangesport.

Va avea FCSB stadion propriu? MM Stoica a oferit răspunsul

FCSB joacă pe Arena Națională atunci când e gazdă, iar când nu e posibil apelează la Ghencea sau Arcul de Triumf. MM Stoica a fost întrebat dacă FCSB va avea stadion propriu. A răspuns clar „nu” și a oferit și motivul

„Ar fi o investiţie nerentabilă. De ce primesc întrebarea asta atât de des? Există vreo altă echipă din Bucureşti care are stadion propriu? Există vreo echipă care să îşi facă stadion din banii proprii? Vreau şi eu să văd în România că se întâmplă ce s-a întâmplat cu Arsenal în Londra sau cu Juventus în Torino.

Nu sunt bani pentru aşa ceva. Un stadion costă 100-150 de milioane de euro. De ce să investeşti o sumă atât de mare, pe care n-o poţi recupera niciodată?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

VIDEO. Gigi Becali anunță din nou că dă cu artificii în play-off: „O să fie pregătite de la al treilea meci. Ceva spectaculos o să fie, n-ați văzut în viața voastră așa ceva”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.