Liga 2

Corvinul continuă investițiile! Achiziție de Superligă făcută de hunedoreni

Corvinul Hunedoara / Foto: Facebook

Articol de Ionel Luţan  —  joi, 07 martie 2024

Corvinul Hunedoara se pregătește de o revenire istorică în Liga 1 după 3 decenii. Echipa a ajuns în play-off-ul din B, deși nu are încă drept de promvoare, va avea un stadion nou, iar acum are și un autocar modern demn de primul eșalon.

Corvinul Hunedoara are un sezon excelent în Liga 2. Formația lui Florin Maxim a acontat locul de play-off după un parcurs peste așteptări în acest campionat, iar surprizele continuă să apară.

Autocar de Superligă pentru Corvinul

Lucrurile se mișcă din mers la Hunedoara unde se va construi, în perioada următoare, un stadion modern. Mai mult, din ediția viitoare de campionat Corvinul va avea și din punct de vedere administrativ dreptul de a lupta regulamentar pentru accederea în primul eșalon.

+6 Foto
Autocar Corvinul Hunedoara / Foto: Facebook

Oficialii Corvinului au achiziționat pentru jucători un modern autocar care poate rivaliza cu mijloacele de transport ale formațiilor din Superligă.

Mini-„Santiago Bernabeu” la Hunedoara

S-a făcut un nou pas pentru construirea stadionului nou din Hunedoara, care va avea 10.000 de locuri. S-a încheiat perioada în care firmele putea să de pună oferte pentru proiectarea și execuția arenei care va purta numele lui Michael Klein, fostul mare fotbalist român.

„Şase firme au depus oferte pentru proiectarea şi execuţia noului stadion Michael Klein”, a transmis Corvinul Hunedoara pe Facebook.

Clubul din Liga 2 anunță că: „Investiţia în noua arenă din Hunedoara a fost scoasă la licitaţie de Compania Națională de Investiții încă din vara anului trecut, însă, o serie de contestaţii, cereri de amânare şi clarificări suplimentare au făcut ca doar astăzi să se încheie etapa de depunere a ofertelor.

În aceste condiţii, dacă nu vor exista alte contestații, după evaluarea documentaţiei depuse în susținerea tehnico-financiară a ofertelor (care durează aproximativ 3-4 luni) se va emite raportul procedurii și se va comunica, finalmente, firma câştigătoare”

Macheta noului stadion din Hunedoara arată că acest va semăna cu „noul Santiago Bernabeu”, însă la o scară mult mai mică.

Meci interesant cu FC Argeș

În ultima apariție de pe teren propriu din sezonul regulat Corvinul întâlnește FC Argeș, sâmbătă, de la ora 12:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Partida rămâne atractivă chiar dacă hunedorenii au asigurat locul de play-off. Dincolo, la Pitești, Eugen Neagoe conturează o formația capabilă să se lupte, sezonul viitor, pentru promovarea în primul eșalon.

VIDEO Daniel Oprița, deranjat de arbitrajul din CSA Steaua - Corvinul 0-1: „Am și eu trăirile mele”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.