Liga 1

Mihai Pintilii a fentat sistemul și a prefațat Rapid - FCSB: „Parcă altfel ieși în oraș”

Mihai Pintilii/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 07 March 2024

Mihai Pintilii, unul dintre antrenorii de la FCSB, trecut în acte ca delegat, a prefațat derby-ul cu Rapid. El este suspendat și nu va sta pe bancă la meciul de pe Arena Națională.

  • Rapid - FCSB se joacă sâmbătă, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Digi1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Nefiind antrenor în acte, Pintilii nu poate participa la conferințe de presă și flash-interviuri. Însă a fentat sistemul și a vorbit despre derby-ul cu Rapid, unul în care doar motivația va conta, crede fostul mijlocaș.

Mihai Pintilii, înainte de Rapid - FCSB: „Dacă bați în derby, parcă altfel ieși în oraș”

„E derby, indiferent dacă nu eram pe locurile 1 şi 2. Ăsta e un meci pentru suporteri, e o atmosferă senzaţională şi contează foarte mult pentru ei în primul rând. Motivaţia ţi-o iei de la suporteri, prin ce fac ei primeşti imboldul de care ai nevoie.

În meciurile astea nu contează talentul sau pe ce loc eşti. Aici trebuie să te concentrezi, să fii focusat 100% şi să dai totul. Nu mai contează punctele. Nu mai contează punctele sau clasamentul într-un derby cu Rapid. Aici trebuie să câştigi meciul.

Dacă o baţi pe Rapid, parcă altfel ieşi în oraş, ai alt statut. Câştigând derby-urile, capeţi mai multă valoare. Vreau ca jucătorii să aibă răutate pozitivă. Asta nu înseamnă că trebuie să ne batem.

Eu mă refer la răutate în sensul bun al cuvântului, trebuie să fie calmi, dar oricum la meciurile astea jucătorii în general sunt nervoşi. E un derby şi 100% vor ieşi scântei”, a declarat Mihai Pintilii, la orangesport.

E un derby super, super interesant. Nici când eram eu nu-mi aduc aminte să fi fost una pe locul 1 și una pe 2, cum e situația acum. Presiune mai mare e la Rapid, pentru că trebuie să reducă din diferenţa asta de puncte. În ceea ce o priveşte pe FCSB, sper ca jucătorii să fie puţin precauţi, pentru că îi avantajează genul ăsta de meci.

- Florin Gardoș, fost fundaș FCSB

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu nu are dubii cine îl poate înlocui pe Ngezana în derby-ul cu Rapid: „Dacă este apt Chiricheș, va juca titular”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.