Tenis

Decizia lui Halep l-a scos din sărite pe CTP: „Simona în politică?! Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită”

+20 Foto
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (67 de ani) critică prezența Simonei Halep (32 de ani) în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 CNN.

Articol de Adrian Jitea  —  joi, 07 martie 2024

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (67 de ani) critică prezența Simonei Halep (32 de ani) în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 CNN.

Simona Halep a câștigat procesul la TAS și poate reveni în orice moment în circuit. Dubla campioană de Grand Slam s-a întors în România și a acceptat invitația lui Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3 CNN.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu crede că Simona Halep a făcut o alegere greșită și a lansat o serie de ironii pe contul personal de facebook.

Cristian Tudor Popescu, acid pe facebook: „Simona Halep în politică?”

Simona în politică?

Pentru a-și celebra victoria, Simona Halep a ales canalul de sport Antena 3 și pe cunoscutul jurnalist sportiv, specializat în tenis, M. Gâdea. Nu a băgat în seamă posturile Digi Sport sau Eurosport, și nici pe comentatorii de oină, cu experiență, cum ar fi Cristi Mândru, Dragoș Suciu, Silviu Zancu sau Radu Naum.

Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită, ca și aceea prin care i-a selectat pe Mouratoglou și compania.

Dar, cine știe, poate că Simona năzuiește să intre în politică, în partidul lui Dan VoiculescuA3...
- Cristian Tudor Popescu, pe Facebook

Ediția de „Sinteza Zilei” cu Simona Halep invitată va avea loc joi, de la ora 21:00.

VIDEO. Simona Halep vorbește despre Patrick Mouratoglou și daca vor mai urma alte procese: „A fost o greșeală, pentru care eu am plătit foarte scump”

>

Astăzi, zâmbitoare, după o victorie uriașă a carierei, Simona s-a oprit și a făcut poze cu fanii, înainte să discute cu jurnaliștii prezenți pe aeroport.

„Am primit foarte bine vestea, a fost minunată, cum visam. Adevărul a ieșit la suprafață. Mereu am știut că nu am făcut nimic, că nu am avut intenție. Mă bucur că pot juca din nou tenis. M-am bucurat foarte tare când am aflat, am avut și lacrimi, pentru că am așteptat foarte mult aceste verdict”, a început Simona Halep dialogul.

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.