Liga 1

Florinel Coman, tun financiar? Becali a dezvăluit discuția cu vedeta FCSB

Florinel Coman/ FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 08 martie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a dezvăluit ce discuție a avut cu Florinel Coman (25 de ani), vedeta echipei, în momentul în care i-a propus prelungirea contractului.

Coman a primit prelungirea contractului în 2023 și a semnat pe 4 ani, cu o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Salariul se ridică la 30.000 de euro lunar, 360.000 pe an.

Gigi Becali: „Coman poate să rămână 7 ani la FCSB, îi dau salariu de 700.000”

„I-am mărit salariul lui Florinel Coman, i-am făcut 30.000 ca să pot să măresc contractul la patru ani. I-am spus: «Tu nu trebuie să fii hazardat cu gândul la plecare. Îți dau eu 600, 700.000 pe an și mai joci încă șase, șapte ani în România și poți să faci cinci, șase milioane de euro».

«Casă, apartament frumos ai, copil ai, nevastă frumoasă ai și familie frumoasă ai. Faci cinci, șase milioane de euro la mine și gata. Ai posibilitatea să pleci la o echipă mare, să nu te grăbești»

Dacă are ofertă, el poate să zică: «Vin, dar valoarea mea este de 10 milioane, clubul are clauză de cinci și îmi dați la semnătură trei». Florinel nu e prost, îl duce mintea. E foarte inteligent, foarte bun ca om și are un suflet nobil”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.

Florinel Coman traversează cea mai bună perioadă a carierei în acest sezon, în care a contribuit la clasarea pe primul loc a roș-albaștrilor la finalul sezonului regular. Extrema stânga are 14 goluri în 26 de meciuri în Superliga și e golgeterul campionatului, la egalitate cu Darius Olaru.

„Șeptarul” de la FCSB are și 8 assist-uri, cel mai bun pasator decisiv de la echipa bucureșteană. Cota lui de piață pe transfermarkt este cât clauza din contractul cu FCSB, 5 milioane de euro.

VIDEO. Sorin Paraschiv: „Hagi a încercat să mă convingă să rămân la FCSB”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.