Campionate

Mesaj scandalos afișat de ultrașii lui AS Roma la meciul cu Brighton » Atac reprobabil la adresa Reginei Angliei

Articol de Alexandru Stanciu  —  vineri, 08 martie 2024

Suporterii lui AS Roma au afișat un mesaj scandalos la adresa Reginei Angliei, Elisabeta a II-a, decedată în septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani.

Incidentul s-a întâmplat la meciul lui AS Roma cu Brighton din Europa League, disputat joi seară. Formația din capitala Italiei s-a impus cu scorul de 4-0.

Mesaj scandalos la adresa Reginei Angliei, afișat de suporterii lui AS Roma

Suporterii Romei au afișat un mesaj reprobabil la meciul cu Brighton: „The Queen gave blowjobs”(„Regina făcea sex oral”). Fanii britanici au rămas stupefiați de lipsa de respect a italienilor.

Sursă foto: Captură X

Doi fani ai lui Brighton, înconjurați, răniți și jefuiți de hoți mascați la Roma

Suporterii lui Brighton au fost atacați de hoți mascați în centrul Romei înaintea meciului de joi seară. Doi au ajuns la spital, răniți.

În cartierul Monti din centrul metropolei, doi fani britanici (în vârstă de 28 și 29 de ani) au fost înconjurați de șase-șapte indivizi mascați și înarmați cu arme albe, a susținut un purtător de cuvânt al poliției romane.

Amândoi au fost înjunghiați și au ajuns la spital. Din fericire, viața lor nu a fost pusă în pericol. Rănile de pe coapse sunt superficiale. Hoții italieni i-au furat unuia „centura" în care se aflau portmoneul și actele sale.

În același timp, la aproape 2.000 de kilometri distanță, la Lisabona, erau lupte de stradă. Huliganii Atalantei, care erau în orașul portughez de miercuri, când asistaseră la partida cu Sporting Lisabona, tot în „optimile" Europa League, au aflat unde sunt cazați o parte din fanii lui Glasgow Rangers urma să evolueze, tot aseară, pe terenul Benficăi, în aceeași competiție, scor final 2-2) și au atacat.

Cele două grupuri de suporteri extremiști s-au confruntat în lobbyul hotelului Eden, din centrul Lisabonei, apoi, când peninsularii au încercat să se retragă, britanicii i-au urmărit în piața Rossio, situată foarte aproape. Au urmat lupte de stradă. S-au bătut cu pumnii și picioarele, unii aveau bastoane, bâte, curele.

VIDEO. Incidente violente în centrul Lisabonei între huliganii Atalantei și ai lui Rangers

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.