Liga 1

Mutu n-a înțeles tactica adversarei din ultima rundă: „M-au surprins”

CFR Cluj a învins-o pe Hermannstadt, scor 2-0, în ultima rundă a sezonului regular. Antrenorul Adrian Mutu (45 de ani) nu renunță la gândul că o poate depăși pe FCSB în lupta pentru titlu.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 08 martie 2024

CFR Cluj a învins-o pe Hermannstadt, scor 1-0, în ultima rundă a sezonului regulat. Antrenorul Adrian Mutu (45 de ani) nu renunță la gândul că o poate depăși pe FCSB în lupta pentru titlu.

Hermannstadt avea nevoie de victorie pentru a mai spera la play-off. Adrian Mutu a fost surprins de modul în care omologul Marius Măldărășanu a ales să abordeze partida decisivă din Gruia.

Adrian Mutu, după CFR Cluj - FC Hermannstadt

„Știam că o să avem un meci greu, de luptă. Mă așteptam să atace mai mult, dar m-au surprins. Mă gândeam că vom avea șanse pe contraatac. În prima repriză am fost mai lenți, iar în a doua repriză am vrut puțin mai multă viteză. A fost un meci frumos, bine că s-a încheiat cu victoria noastră.

L-am felicitat pe Marius Măldărășanu pentru tot ce a reușit la Hermannstadt, îmi pare rău că nu s-a calificat și el. 

Sunt de 8 meciuri la CFR. Am cinci victorii, două remize și o înfrângere, e o statistică bună. Cred că puteam să scoatem mai mult de la Galați. Astăzi am gestionat bine totul, dar tot timpul se poate mai bine.

Anul ăsta și play-out-ul este interesant. Cred că lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea, nu vreau să mă laud. Să vedem ce se întâmplă mâine și după aceea putem face comentarii”, a spus Adrian Mutu la Prima Sport.

Întrebat despre lupta la titlu, dacă CFR Cluj o mai poate ajunge pe FCSB, Adrian Mutu a spus: „Nu ne dăm niciodată bătuți, dar e foarte greu. Diferența e deja mare și știm asta. Important e să ne facem noi meciurile”.

Reacția lui Marius Măldărășanu, după ratarea play-off-ului

Din păcate, am pierdut pe fondul unui joc bun. Au calitate. Efortul a fost unul mare, pentru că nu i-am lăsat să joace pe calitățile pe care le au. Am avut câteva ocazii bune, dar, din păcate, plecăm învinși. I-am încurajat pe jucători pentru că chiar dacă am pierdut, am pierdut pe fondul unui joc bun.

Mergem înainte. Ne așteaptă nouă meciuri grele. Deja e alt campionat. Se joacă cu totul și cu totul altceva.

La cum a fost acest campionat, era clar că echipele care vor juca în play-out, după înjumătățire, se vor bate pentru retrogradare, pentru că diferența e foarte mică. Vom tremura, dar am încredere în băieți. Le-am și dat două zile libere, ca să revină descărcați de această supărare. De luni dăm drumul iar la treabă
- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

VIDEO. HAOS înainte de Dinamo - UTA: ultrașii au intrat pe gazon și s-au luat la bătaie

>

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.