Stiri extrasport

Bellingham, încurcat de întrebarea unei jurnaliste: „Vrei să vii acasă cu mine?”

Articol de Emanoil Ursache  —  Friday, 08 March 2024

Jude Bellingham (20 de ani) a fost protagonistul unui moment amuzant la interviul acordat după meciul Real MadridRB Lepizig, terminat cu scorul de 1-1 și cu calificarea „Los Blancos” în sferturile Champions League (după ce madrilenii au câștigat în tur cu 1-0 în Germania).

Jurnalista Alessia Tarquinio de la Amazon Prime Video l-a rugat pe Jude Bellingham să îi transmită fiului ei să își facă temele în spaniolă. Mijlocașul ofensiv al „Los Blancos”, care a mai interacționat în direct cu Alessia, nu a ezitat și i-a transmis copilului într-o manieră glumeață: „Gabriel, fă-ți temele în spaniolă... altfel vei ajunge ca mine fără să vorbești prea mult spaniola”.

Bellingham, încurcat de întrebarea unei jurnaliste: „Vrei să vii acasă cu mine?”

A fost doar încălzirea pentru o confuzie și mai amuzantă. Alessia l-a întrebat pe starul englez al madrilenilor dacă își dorește să vină cu ea acasă. Britanicul a început să râdă stânjenit, moment în care Alessia și-a dat seama de gafă și i-a explicat că îl consideră „fiul perfect”.

Jude Bellingham, un specialist al momentelor educative

Nu e prima dată când jurnalista îl roagă pe Bellingham să-i transmită un mesaj fiului. S-a întâmplat și la finalul meciului Real Madrid – Napoli, scor 4-2, din grupele Champions League.

Și atunci, mijlocașul ofensiv a avut inițiativă și s-a conformat, potrivit Marca. „Trebuie să fii drăguț cu mama ta, pentru că mamele sunt importante pentru noi!”, a fost mesajul lui Jude pentru micuțul Gabriel.

VIDEO Dani Carvajal și Carlo Ancelotti s-au distrat la conferința de presă înainte de Real Madrid - Napoli

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.