Liga 1

L-a vizitat pe Lupu după gratii și nu l-a menajat deloc: „Băi Dane, nu mai ai 17 ani să faci așa ceva!”

Ioan Andone (63 de ani) l-a vizitat pe Dănuț Lupu (57 de ani) în spatele gratiilor și a avut un mesaj „părintesc” pentru fostul coechipier.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 08 martie 2024

Ioan Andone (63 de ani) l-a vizitat pe Dănuț Lupu (57 de ani) în spatele gratiilor și a avut un mesaj „părintesc” pentru fostul coechipier.

În octombrie 2023, Dănuț Lupu a fost închis la Penitenciarul Rahova. Fostul internațional, recidivist, a primit o pedeapsă de 7 luni și 10 zile din cauză că a condus fără permis.

Lupu a înaintat o cerere de eliberare condiționată, aprobată de Judecătoria Sectorului 5. Acesta poate ieși luni din spatele gratiilor, dacă procurorii nu vor contesta decizia.

Ioan Andone, mesaj pentru Dănuț Lupu: „Nu mai ești copil!”

„Eu am mers să-l văd acolo unde a fost. I-am și zis: «Băi Dane, sper că ai învățat ceva. Nu mai ești copil, ai părul alb». Sper să își vadă de treabă. Eu sper.

E prietenul meu, colegul meu, dar n-ai voie să faci greșeli de genul ăsta. Nu mai ai 17 ani să furi mașina tatălui și să dai o tură în oraș”, a spus Ioan Andone la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Cum a motivat avocatul lui Dănuț Lupu cererea de eliberare condiționată

Clientul meu se va reintegra în societate, nu va mai greși. În acest moment are o propunere de la Dinamo, să fie angajat ca director sportiv. În plus, trebuie să facă o operație pentru afecțiunea de care suferă.

Pe parcursul executării pedepsei a avut un comportament exemplar față de personalul unității, dar și față de celelalte persoane private de libertate. A fost stăruitor în muncă atâta timp cât i-a permis comisia penitenciarului Rahova și a câștigat 12 zile care sunt considerate ca fiind executate. Având în vedere că a reprezentat România, iar acest lucru constituie un lucru de interes public, credem că este o performanță notabilă și trebuie ținut cont și de acest detaliu
- Ingrid Miclăuș, avocatul lui Dănuț Lupu, potrivit Prosport

VIDEO. Ioanițoaia la zi » Directorul Gazetei Sporturilor îl critică pe Ianis Hagi, în ciuda ieșirii nervoase a lui Gică Hagi: „Nu ar trebui să aibă asigurat locul de titular la națională”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.