Liga 1

„Înseamnă că nea Gigi se pricepe!” » Promisiune după calificarea miraculoasă în play-off: „Ăsta este obiectivul”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Saturday, 09 March 2024

Adnan Aganovic (36 de ani), unul dintre veteranii echipei din Sf. Gheorghe, s-a bucurat ca un copil la finalul meciului-thriller cu Petrolul, care a asigurat calificarea în play-off-ul Superligii.

„A fost un meci bun și meritam victoria! Înainte de golul egalizator, am avut câteva contraatacuri care trebuiau fructificate. Din păcate, a venit golul care un pic ne-a dărâmat, dar am arătat că avem caracter pentru play-off!

Multe echipe cădeau, dar asta înseamnă că avem caracter și crește această echipă”, a spus Aganovic în exclusivitate pentru GSP.RO, la finalul meciului cu Petrolul, 1-2.

>

Adnan Aganovic: „Obiectivul e să terminăm cât mai sus”

Ce se întâmpla dacă echipa nu prindea primele șase și se bătea pentru salvarea de la retrogradare, croatul a spus:

„Nu era o mare tragedie dacă nu eram în play-off. Nu eram la mâna noastră, dar ne-am făcut treaba profesional și acum suntem acolo. Obiectivul e să terminăm cât mai sus, important e să vedem ce echipe putem prinde. Sper să fie meciuri frumoase și să câștigăm cât mai multe puncte”.

Reporterul GSP i-a amintit că oficialii lui FCSB își doreau Sepsi în play-off pentru că își va apăra corect șansele. „Înseamnă că nea Gigi se pricepe!”, a fost replica lui Aganovic, trecut pe la FCSB.

„Am avut un sezon cu multe turbulențe! Era greu, foarte greu psihic dacă nu eram în play-off! Am revenit și e important că am intrat în play-off!”, a mai spus acesta.

E al nu știu câtelea meci când pierdem puncte pe final. Trebuie să ne trezim, pentru că urmează play-out-ul unde punctele sunt puncte și unde vor fi meciuri crâncene. Azi nu am reușit să câștigăm. Am făcut greșeli, ne-au dat gol pe un început bun de joc.

Florin Pîrvu, antrenor Petrolul

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.