Liga 1

Emil Boc a răbufnit! Acuzații de blat în Superligă: „Cum să nu îţi aperi corect şansele?”

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 09 martie 2024

U Cluj a ratat dramatic calificarea în play-off-ul Superligii, iar Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a avut o reacție virulentă, acuzând un „simulacru de apărare” la golul decisiv marcat de Sepsi cu Petrolul (2-1), meci care i-a scos pe ardeleni din primele 6.

Formația lui Ioan Ovidiu Sabău a fost eliminată din play-off într-un mod dramatic. Clujenii nu au putut trece de FC Voluntari (0-0), iar Sepsi a obținut victoria cu Petrolul cu un gol marcat în minutul 90+2. Iar modul în care s-a desfășurat totul l-a făcut pe Emil Boc să lanseze acuzații dure la adresa ploieștenilor.

Emil Boc, acuzații de blat la Petrolul – Sepsi

După finalul meciurilor, primarul din Cluj-Napoca a postat un mesaj dur pe Facebook, la care a atașat și un clip cu golul decisiv al covăsnenilor. Și i-a acuzat pe jucătorii lui Florin Pârvu de blat.

„Petrolul - ruşinea fotbalului românesc! Cum să nu îţi aperi corect şansele? Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitaţi şi lăsaţi adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitaţi la jucătorul Țicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace! Vă rog să va uitaţi la jucătorul Papp (in careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, şi era penalty dacă nu era gol!

Cum va permiteţi să distrugeţi încrederea în sport, fair-play şi corectitudine? Vă bateti joc de un sport atât de minunat şi veţi rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc! Resetati corectitudinea în fotbalul românesc pentru ca ne scufundam in promiscuitate!”, a fost mesajul postat de Boc.

Ulterior, Emil Boc a șters postarea de pe pagina lui de Facebook.

Captură cu mesajul postat de Emil Boc și șters ulterior

Alex Chipciu a dezvăluit strategia prin care U Cluj a ratat play-off-ul: „Asta a fost”

Imediat după meci, Alexandru Chipciu a fost surprins cu capul în pământ, în fața galeriei. Mijlocașul lui U Cluj a dezvăluit strategia falimentară de la meciul cu FC Voluntari.

„A fost nebunia asta pe final. Până în minutul 70 am simțit că presiunea a fost cam mare. Și eu mă simțeam încărcat. Asta ar fi cauza. Îi dăm înainte, nu avem ce face. Știam că Sepsi conduce la pază, am primit pe final informația că au egalat cei la Petrolul.

Ideea e că poți risca, poți primi gol și atunci pierzi tot. Strategia noastră asta a fost, să ținem de scor și să marcăm spre final. Am întâlnit un adversar care nu și-a dorit nimic, un sistem 5-4-1, toți au doi metri. N-am reușit să îi desfacem. Asta e, acum e tardiv. Dacă ne raportăm la bugete nu e un sezon ratat. Puteam fi în fața lui Sepsi, chiar dacă nu avem un buget mai mare. Obiectivul a fost locurile 7-9.

Toată lumea e dărâmată mental, dar dacă stai și dai vina pe ăla, pe o ratare... nu ai ce face. Lucrurile astea te întăresc!”, a spus Alexandru Chipciu la Prima Sport.

VIDEO. Galeria lui U Cluj își încurajează jucătorii după ratarea play-off-ului

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.