Handbal

Steaua, umilită de Dinamo la handbal » Cea mai mare diferență din istoria derby-ului

FOTO: Facebook @csdinamohandbal

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 09 martie 2024

Dinamo a învins-o pe Steaua, scor 42-26, în runda cu numărul 26 din prima ligă de handbal masculin a României. Este cea mai mare diferență din istoria derby-urilor.

Dinamo defilează în competiția internă. Formația pregătită de Xavi Pascual a ajuns la 20 de victorii din tot atâtea partide disputate, iar al 8-lea titlu consecutiv este o formalitate.

Dinamo, victorie zdrobitoare în fața rivalei Steaua

Astăzi, în sala din Chiajna, „dulăii” au obținut cea mai clară victorie din istoria derby-ului handbalului românesc.

Steaua s-a prezentat fără mai mulți oameni de bază. Ciprian Șandru, Krsto Milosevic, Octavian Bizău și Gabriel Burlacu sunt accidentați. Chiar și în aceste condiții, diferența a fost mult prea mare.

„Militarii” au fost inexistenți în prima repriză, una pierdută cu 9 la 22. Marșul triumfal al campioanei a continuat și după reluare. S-a încheiat 42-26, un triumf istoric pentru Dinamo.

Urmează meciuri europene pentru Steaua și Dinamo

Gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare are victorii pe linie în campionat, un avans de 14 puncte față de urmăritoarea CSM Constanța. Se poate concentra pe „dubla” din optimile de finală ale European League. Pe 26 martie are loc turul cu Bjerringbro/Silkeborg. Manșa decisivă se joacă în Danemarca, pe 2 aprilie.

Steaua este prima deasupra liniei retrogradării, cu 18 puncte. Și pentru „militari” urmează un duel important în „sferturile” European Cup, contra islandezilor de la Valur. Turul e pe 24 martie, returul 6 zile mai târziu.

Clasamentul actualizat din „Liga Zimbrilor”:

FOTO. FRH.ro

VIDEO. Xavier Pascual, mesaj superb pentru Cristina Neagu: „E comparabilă cu Karabatic! Ea reprezintă România”

>

Citește și alte știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.