Liga 1

Valeriu Iftime, devastator după meciul cu Farul: „Trebuie să fii nesimțit! Te lași dracului de tot!”

Valeriu Iftime

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 09 martie 2024

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, l-a criticat în termeni duri pe Horia Mladinovici, „centralul” de la remiza cu Farul, scor 0-0, în ultima rundă a sezonului regular.

FC Botoșani a încheiat pe ultima poziție sezonul regular. Valeriu Iftime spune că arbitrajul a avut un rol important în prăbușirea echipei lui. Finanțatorul nu l-a menajat nici pe antrenorul Bogdan Andone. I-a imputat lipsa de curaj din disputa cu Farul.

Valeriu Iftime, devastator după FC Botoșani - Farul: „Trebuie să fii nesimțit!”

„E rușinos. E dezarmant arbitrajul. Nu poți să fii tușier și să nu vezi două faulturi la 10 metri. Îl calcă pe Florescu, nu dă fault. Îl calcă pe Benzar, nu dă fault. Iese mingea afară zece centimetri și el nu vede. Stăm la VAR patru minute și el dă trei minute de prelungiri. Trebuie să fii pur și simplu nesimțit. Rușinos.

Noi nu am avut ocazii extraordinare dar am jucat bine. Farul a jucat la 0-0. Și Andone foarte fricos. Schimbi în minutul 90. Îl bagi pe Șeroni… Nu înțeleg, ăstia sunt în zece oameni și nu faci schimbări, un atacant în plus.

Îmi pare rău, sunt pur și simplu dezarmat de arbitraj. La Cluj ne-au făcut zob, la Steaua ne-au făcut zob, acasă cu Sepsi ne-au făcut zob. Nu poți să dai doar trei minute de prelungiri. Te lași dracului de tot, te duci în lumea ta. Îți mănânci banii, nervii, să ce?”, a spus Valeriu Iftime, potrivit btonline.

La meciul FC Botoșani - Farul, „centralul” Horia Mladinovici i-a avut asistenți pe Alexandru Cerei și Cosmin Vatamanu. În camera VAR s-au aflat Horațiu Feșnic și Doru Lucaciu.

VIDEO. Gigi Becali a comentat o posibilă intrare în politică a lui Valeriu Iftime: „E om deștept, fizician, avem nevoie de oameni ca el în administrare”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.