Liga 1

Ce a remarcat Raul Rusescu în prima repriză a derby-ului Rapid - FCSB: „Evenimentul principal nu a fost golul!”

+13 Foto
Rapid - FCSB/ foto: Raed Krishan și Cristi Preda

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 09 martie 2024

Raul Rusescu (35 de ani), expertul GSP Live, a analizat prima repriză a derby-ului dintre Rapid și FCSB.

Prima repriză a derby-ului Rapid - FCSB a fost decisă de o fază fixă și de reușita lui Paul Iacob. Raul Rusescu se așteaptă la schimbări importante în garnitura celor de la FCSB.

Raul Rusescu, la pauza derby-ului Rapid - FCSB

„A fost un meci echilibrat, în care au lipsit ocaziile. Evenimentul principal nu a fost golul, ci faza posibilului penalty. La acea lovitură liberă din lateral au optat pentru o apărare în linie. Nu au ținut-o cum trebuie. Trebuie să marchezi mereu omul din fața ta. La acea fază s-a creat o gaură acolo, a apărut Iacob și a marcat.

Eu nu cred că este vorba despre un complex sau că se întâmplă ceva la meciurile cu Rapid. Au apărut niște greșeli inexplicabile pe faza de construcție, dar nu au fost ocazii.

Probabil vom vedea schimbări la pauză, probabil vor apărea Baba Alhassan, Phelipe. Vor intra la pauză. Probabil Lixandru va fi unul dintre cei care ies”, a opinat Raul Rusescu la GSP Live.

+52 Foto
Rapid - FCSB/ foto: Raed Krishan și Cristi Preda

EXCLUSIV. Raul Rusescu, despre derby-ul Rapid - FCSB: „Așa se câștigă titlurile”

Raul Rusescu, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria recentă a celor de la FCSB, crede că lupta la titlu nu se va încheia nici în eventualitatea unei victorii pe care liderul o va obține în derby-ul cu Rapid.

„Este un avantaj important și muncit. Lucrurile s-au schimbat la Steaua și s-au schimbat în bine. Nu au mai pierdut puncte cu echipele mici. Asta se vede!

E foarte important să câștigi meciurile pe care trebuie să le câștigi. E foarte valabil că titlurile se câștigă împotriva echipelor mici”, a opinat Rusescu la GSP Live.

FOTO. Moment special surprins de fotoreporterul GSP, cu o oră înaintea derby-ul Rapid - FCSB » Ce au făcut Săpunaru și Chiricheș

+13 Foto
Moment special cu Săpunaru și Chiricheș, înainte de Rapid - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.